Usko ja Eero metsästelivät viikon Sallassa, tai varsinaisesti Usko hieman lyhemmän aikaa koska sai harmillisesti osumaa takakoipeensa jo melko alkumatkasta.  Ilmeisesti varpaiden väliin oli sujahtanut tikku tai muu joka sitten on tulehduttanut tassun. Eläinlääkäri avasi tassun ja päästi mädät pois, mutta edelleen tassu hieman märkii. Antibiooteilla ja vadilla mennään ainakin 10 päivää (ja toivottavasti ei päivääkään päälle...)

Mutta ehti Usko muutaman päivän metsästääkin. Haku oli Uskolle tyypillisesti melko laajaa, mutta oikein hienoa. Hyvin piti yhteyttä. Muutaman kerran oli hävinnyt hieman pidemmäksi aikaa, mutta silloin löytynyt istua tönöttämästä jostain kohtaa. Ilmeisesti siis jotain kontaktia riistaan ottanut tuolloin. Kunnon tilanteita ei valitettavasti tällä kertaa tullut Uskolle, muutamia törmäyksiä vain. Niissä sai Eero huomata, että paikalla –käsky on mennyt eteenpäin, eli toimii jo melko hyvin. Hieno juttu!

Niin kai se elämässä menee, että toisen epäonni on toisen onni. Ikuinen vaihtomies, Musta Salama vilttiketjusta, on päässyt pelikentälle Uskon ollessa pois pelistä. M. Salama on saanut metsästää kahtena päivänä ja onkin tainnut nauttia touhusta täysin siemauksin, vaikka saalista ei ole toistaiseksi saatu.

Usko ja kenkälaatikolla tuunattu vati :D

1948078.jpg

1948071.jpg