Päivityspuolella on ollut hiljaista, mutta ollaan kuitenkin jonniin verran ehditty agia Uskon kanssa treenimään sekä myös yhdet kisat kisaamaan.

Treeneissä pääpaino ollut perusohjauksessa, eli työstetty ihan perusvientiä, valsseja ja takaaleikkauksia. Etenkin rytmitysten kanssa vielä paljon töitä tiedossa, mutta mielestäni kuitenkin hiljalleen eteenpäin mennään ja välillä koiralta aikas hyviäkin otteita. Erityisesti takaaleikkausten juonesta olen saanut nyt kiinni, mikä on hyvä, koska aiemmin ne oli aivan hasardeja. Tällä viikolla treenattu takaaleikkauksia myös renkaalle ja suht hyvin toimii siinäkin. Leikkaukset vasemmalle toistaiseksi vähän vaikeampia.  AD:n treeneissä ei saa enää antaa suullisia käskyjä, vaan nyt tosiaan paneudutaan ohjaamiseen, hyviin linjoihin ja rytmityksiin. Mainiota.

Kontakteilla on koitettu treeniä sitä vastaanottoa ja sekin mennyt eteenpäin. Nyt pitäisi reenata sitä, että jään itse taakse. Usko on kovin ehdollistunut mun ohijuoksuihin, joita oonkin tässä hyvän tovin viljellyt.

Kisoista semmoista hyvää, että nyt eka startti mun mielestä ehkä meidän paras. Suht mukavaa menoa yhdellä keppivitosella, kun vauhtia oli vain liikaa ja ei saanut taipumaan koira itseään enää toiseen väliin vaikka oikein meni sisään. Treenasin sitten ko. radalla kontakteja kun oli keppien jälkeen, en siis varmistellut vaan juoksin kunnon vauhdilla ohi myös puomin ylösmenon. Ja tietty kunnon hytkyt. Onnistui.

Muilta agiradoilta yksi vitonen (kielto, kun ohajasin esteen ohi, taas liikaa vauhtia tilanteeseen) ja kymppi (kielto, sama syy kuin edellä & kontaktivirhe , eli U pysähtyi A:lle, mutta tuli tosi alas ja liikkui A:n eteen ennen käskyä, en vaan huomannut tapahtumaa kun liikkui niin vähän ja nopeasti vilkaisin, että siellä se on. En siis tajunnu keskeyttää rataa, äh.)

Hyppäriltä sitten nolla, vaikka oli noista radoista kyllä se huonoin, U kävi mm. tervehtimässä ratahenkilöä. Kisoista kaksi palkintosijaa, hyppäriltä 2. sija ja siltä 10-radalta voitto, kun oli ainoa tulos koko luokassa . No, ei ois tullu sitäkään tulosta jos oisin huomannu Uskon varastamisen.

Treenilöitä Uskon kanssa jatketaan viikonloppuna AD:lla, kun Mari & Mikko kouluttaa KAS:laisia

Ja vielä yksiin kisoihin olen ilmoittautunut tälle vuodelle, eli Seinäjoen lämpimään halliin mennään kisaamaan joulukuun alussa.