Mitä enempi treenejä jää kirjaamatta, sitä vaikeampaa on aloittaa jälleen kirjaaminen . Treenauksen suhteen kuitenkin tapahtumarikkaita viikkoja takana, niin hyvässä kuin pahassa. Tulkoon jotkut hailaitit täälläkin mainituiksi.

Yksi kevään kohokohdista on ehdottomasti ollut reissu Tampereelle ja Mouhijärvelle Uskon kanssa. Kun vielä saatiin matkata kolmen suloisen pienen valkean ja heidän emäntänsä huippuseurassa, niin matkakin suju aivan siivillä. Mouhijärvellä siis toisen seuramme Harrastavien Westien agiviikonloppu. Hyvät puitteet sisähallissa ja hyvää koulutusta la ja su. Usko oli aika mahdoton, mutta sainpahan taas kunnon palautuksen kontaktien suhteen, että paaaaljon on vielä hommia edessä. Näistä epätoivon hetkistä huolimatta kuitenkin loistoviikonloppu ja pahin pelko siitä, että U onnistuu huiskimaan hännällään jotain säpäileiksi yökylässä ei onneksi (kai) toteutunut . Uskalletaan siis lähteä agireissuille toistekin. Osallisille KIITOS!

Tampereella vahdissa

Koirien oli tarkoitus viettää viime viikkko kaupunkilomaa Oulussa ja meidän Espanjassa, mutta kiitos Islannin tuli suunnitelmiin muutos ja päästiinkin Uskon kanssa lauantaina käymään KASsin epiksissä, joissa saatiin manio treeni. Ekalla mölliradalla U valui toisen A:n, josta vein sen saman tien autoon ja siellä pahoittelin tilannetta. Sitten toisella radalla hienoa Uskoa ja vaikeahkolla radalla 0 (palkkasin kyllä osan kontakteista) ja kaikki kontaktit (myös puomin ylösmeno) ok!!! Aika riskillä päätin kokeilla puomia radalla, mutta puolsi se, että ei hirveää vauhtia siinä kohtaa (keinulta renkaan kautta puomille) ja puomi tutussa hallissa samassa kohtaa, missä oltiin sitä useammin samalla viikolla treenattu. Onnistunut riski tällä kertaa. Valoi muhun uskoa, että ehkä sittenkin tästä joskus valmis tulee.

Espanjan sijaan lähdettiin sitten koko poppoo Mikkeliin, jossa sattui olemaan hyvällä tuurilla viikonloppuna kisat, joissa käytiin treenaamassa kontakteja (lähinnä puomia). Yksi ylösmenokontaktin läpijuoksu, kun oikeen hetsasin ja vauhditin, mutta muuten hyviä suoritteita. Samoin treenittiin lenkkipolun vatsalaudoilla (U ihme kyllä tajusi heti, mistä kyse). Yleistys, täältä tullaan! Mikkelissä käytiin myös ihanassa säässä ja lähes lumettomassa mettässä kuljeksimassa (yksi tyhjä seisonta) ja mökillä koirat aivan innoissaan saivat etsiä piilotettua damia. Hyvä tapa laiskalle juoksuttaa koiraa  

Makkaranpaistossa.

KevätUsko

 

AD:lla treenattu viime aikoina pöytää radalla, joka muuten onkin paha (valuu yli.) Onneksi sitä ei ainakaan vielä usein näy kisaradoilla. Kevätkauden viimeiset treenit treenattiin eilen, mutta kesäkausi jatkuu heti ensiviikolla, jolloin treenataan tiistai-iltaisin. Jo sitä ennen päästään tosin treenaamaan Mikon ja Marin johdolla, kun KAS järjestää viikoloppukoulutusta . Lauantaina saan itse kouluttautua kouluttamaan ja Usko saa toimia ongelmakoirana  ja sunnuntaina luvassa kahden tunnin treeni kolmen koiran ryhmässä, ei hassumpaa. Tästä tämä intensiiviloppukevät alkakoon!