Meinasi pitää viime viikolla niin kiirettä, että harkitsin jopa treeneistä pois jäämistä. Onneksi kuitenkin tuli pidettyä järki kädessä ja unohdettua mokomat ajatukset, muita hommia kun ehtii tehdä öisin Treenien kirjaamisesta kuitenkin luovuin, enkä ratoja enää muista. Reenattua tuli Uskon kanssa ainakin päällejuoksua, poispäinkääntöjä, tiukkaa valssia ja jaakotusta. Ahkun kanssa putkiin irtoamisia (parantunut), taisin tehdä radalla jonkun ihmisnuolen tyyppisenkin, mikä toimi ja itekseni harkaasin Ahkulla ohjaustekniikoita (twistiä, tiukkoja valsseja, niistoja tms.)

Tänään Uskon aamutreeneissä AD:lla kinkkistä ahdasta menoa, josta lopputulemana kuitenkin selvisimme mielestäni kunnialla Harjotuksena erityisesti tiukat vekit vauhdissa. Aluksi tehtiin vähän lyhempi pöyritysvekkaus (tiukka haltuunotta molemmilla käsillä) - jaakotus -treeni. Sitten tuo pitkä numeroitu rata kaikilla mausteilla.

Muurille (4) päällejuoksu, eli rohkeasti piti juosta heti putkeen lähetyksen jälkeen. Tää toimi Uskolla joka kerta, eli tosiaan mun ei tarvitse sitä jäädä oottamaan. Kutoshypylle sitten tiukka vekkipyöritys ja seiskalle jaakko (täyshaltuunotolla, vrt tiukka valssi). Vekin ajotus tosi kinkkinen, jaakotus kohtuu ok. Jaakotuksen jälkeen heti uus pienempi vekkaus kasilla, jonka jälkeen hirtto (uutta termiä taas pukkaa), eli ohjaava käsi (tässä tapauksessa vasen) viedään kokonaan etukautta pois näkyvistä = rintamasuunta kääntyy väkisinkin muurille ja koira ei luiskahda renkaalle. 11 -putkesta koiran haku jotta ei mene lenkki pitkäksi ja lähetys kepeille. keppien aikana reilu vedätys koiran edelle vekkausasentoon. 13 hyppy oli meille aivan supervaikea, eli tiukka vekki just sopivasti ajotettuna hallitulla liikkeellä, jotta koiran laskeutumissuunta neljälletoista, jolla takaaleikkaus (oikeestaan vois olla myös poispäinkääntö) jotta hyppysuunta taas 15 -putkelle. Sitten ei rynnitä liikaa vaan pieni haltuunotto ja vekki ennen 16 hyppyä, jotta linja renkaalle hyvä. Huhhei, paljon asioita siis tapahtu lyhyessä ajassa. Alussa oli ihan kaaosta, mutta kun Usko sai kouhotettua pahimmat höyryt pois niin meni yllättävän kivasti, en ois uskonut. Ja onneksi meitä oli vain 2 koiraa paikalla, niin saatiin ihanan intensiivinen (ja hikinen) treeni. 

Tän jälkeen vielä ehdittiin tekemään tuo kirjaimin merkattu pikkurata, eli lisää tiukkaa vekkausta. c hypyllä tiukka vekki, jotta laskeutumissuunta ns. putkelle päin ja d -hyppy hallussa pyörittämällä. Kepeillä edistystä ja päässä valssi, putken jälkeen ei taas saanut rynniä vaan odottaa koiraa ja vekata vähän ennen g:tä, jotta suora linja h:lle. Tosi kivat treenit!!