Näitä kaikkia on tehty sitten viime päivitysten. Eero ja koirat ovat kollanneet takametsää ja Somerovaaraa, muutamia lintukontaktejakin on saatu ja ihan hyviä paikallaanpysymisiä Uskolle. Ahkulla ollut vähän vaikeuksia edetä märässä hangessa, kun on ollut suojakelit. No, eipähän oo ehtinyt paikalle sotkemaan Uskon työskentelyä. (Ahkulla aina tapana terästäytyä ja lähteä rynnimään kun näkee Uskon seisomassa. Tuskin varsinaisesti jeesaa Uskon pysähtymistä siinä vaiheessa, vielä ei ole häiriötreenien aika tässä asiassa, jos nyt koskaan.)

Tokossa sunnuntaina tehtiin hyppy, paikallamakuu ja hitaita seuraamisia sekä paikallaan käännöksiä. Hyppy mennyt pelkällä seisomisen treenaamisella ehkä hivenen eteenpäin molemmilla. Paikallamakuu oli nyt pienellä häiriöllä. Molemmat pysyi, mutta Ahku se vaan piippaa ja Usko taas on keksinyt alkaa nousemaan heti kun Eero tulee koiran luo. Hitaat seuraamiset ja paikallaankäännökset oli ihan kivaa uutta treenattavaa (ihan kun nyt sitä ei jo tarpeeksi tietty olisi). 

Tokon jälkeen suunnattiin koiraladulle ja Usko pääsi vihdoin hiihtämään mahdollisen tulevan kisakuskinsa Liinan kanssa Nauru. Molemmilla oli hauskaa, joten eiköhän jatkoa nähdä. Usko ja Liina kiitelivät radan tahmaisessa kelissä aikaan 13.20. Usko hiihti vielä toisen kierroksen (tai siis juoksi), Ahkulle riitti yksi kiekka Kieli ulkona.