No nyt sitten treenailtiin AD:n tiistai-illassa sitä meille niin kinkkistä takaaleikkausta. Ihan vaan yhdellä hypyllä ensin ja sitten pienellä ratapätkällä vauhdissa. Näitä pitää kyllä vielä paljon treenailla, jotta saadaan toimimaan. Nyt kuitenkin tiedän suunnilleen miten treenata ja mitä haetaan. Saatiin kyllä ihan onnistunutin suoritus aikaiseksi kunhan keskityin kunnolla. Usko kyllä lukee hyvin mun ohjausta (esim. pienen olkapäävekin hyppyvälissä hyppylinjan muuttamiseksi), mutta se on eri asia miten saan ne ajotettua ja että ylipäätäänkin ohjaisin kropalla koiraa aina sinne, minne sen pitäisi mennä.   

Lisäksi harjoteltiin poispäinkääntöä hypyllä. Kun jätin Uskon suoraan rintamasuunnassa hypylle, niin imu oli liian kova ja teki useasti hypyn suoraan, vaikka koitin poispäin käännön avulla ohjata kiertämään takaa. Hankala hankala... Toinen harkka tässä oli tehdä poispäinkääntö sivusunnassa esteen edessä tai sitten laittaa hyppäämään. Tämä meni paljon paremmin, eikä tainnut kertaakaan irrota hypylle jos e sitä halunnut, toisaalta aina hyppäsi (ja halutussa kulmassa) jos sitä halusin.

Muuten Usko oli aluksi aika kuuma taas ja mölisi. Yritän nyt pitää suht. nollatoleranssia tässä möykkämisessä, eli puuhat loppuu sen siliän tien ja seuraamista tms. rauhoittavaa tilalle. Rauhoittui taas loppua kohti. Kerran tunnin aikana Usko myös lähti omalle radalle, johon en omasta mielestäni ollut osallisena. Pikkuhiljaa...   

Lämmittelyt/jäähdyttelyt vetojuoksua.