Sellaista haipakkaa pitänyt loman jälkeisellä viikolla, että treenipäivityksetkin laahaa, puuh.  Treenattu kuitenkin jossain välissä on.

Tiistaina AD:lla Uskona kanssa (sysi)pimeää putkea ja puolivalsseja. Pimeä putkikulma oli mutkaputki seinän vieressä (putken aukot seinää kohti). Koira lähetettiin koira puoleisella kädellä, mutta melkeen heti ohjaus toiseen käteen ja itselle pakki päälle (ikään kuin vedettiin sillä toisella kädellä putken päällä oikeaan menosuuntaan). Hankala selostaa, mutta tästä muista itse Hymy. Uskolle tämä oli ylläri helppo, vaikka näin hankalia pimeitä ei ole ennen tehty. Meni hyvin ja kun koitettiin yhden hypyn takaa, niin edelleen haki putken hyvin vaikka aluksi meni arviointi jätkällä vähän pieleen ja törmäsi suuaukon reunaan Nolostunut. Korjasi kuitenkin ihan itse samantien oikeaan reikään Nauru

Puolivalssit taas oli mulle yllättävän vaikeita, mutta tarkemmin mietittynä en oo niitä ehkä koskaan ennen ainakaan tiedostaen tehnyt. TAAS lisää treenattavaa... Aivan loputon suo. Usko oli asiallinen kaveri, alkaa olemaan aika kivassa kontaktissa ja seuraa hyvin ohjausta. 

Torstaina KASsin treenien lämmittelyissä Usko juoksi metsässä Ahkua niin kovaa pahki, että Ahkuparka jäi niille sijoilleen huutamaan kuin sikaa tapettaisiin. Minä sitten tietysti hädän kanssa paikalle koiraa tunnustelemaan, mutta antoi liikutella kaikkia raajoja joka suuntaan ja suostui syömään makkaraa, joten testasin miten liikkuu ja suht normaalisti lähti liikenteeseen. Kun en myöhemminkään huomannut mitään erityistä juostessakaan, uskalsin treenata Ahkullakin. Mutta hyppäsi taas vähän huonosti, joten täytyy tarkkailla. Hiivatin Usko, kun se ei koskaan vaivaudu väistämään Ahkua mitenkään vaan jyrää ihan täysiä yli kuin toista ei olisikaan Otsan rypistys. Ja muutenkin aina retuuttaa. Mutta minkäs teet?

Treenissä tehtiin rataa. Itsekseni tein neljää keppiä hihnassa (namukipolla) Ahkun kanssa ja Uskon kanssa A:ta. Kepit Ahkulla menneet eteenpäin, Uskolla A ei.