Illalla KASsin treenit Uskon kanssa ja pieni fiiliksen nostatus, eli ehkä tuo koira nyt kuitenkin jotain pientä on oppinut. Tein nyt hämyjä sekä starttiin että kontakteille (kyllä, joka ikinen kerta) ja ei paha, ei paha. Kesti jopa "annatuksen", eli ohjaajan törmäämisen päin nousevaa keinulautaa ja ukemit siitä yli koiran suorittaessa ko. estettä  Loistavaa!! Hylkäsin siis takaaleikkauksen keinulla ja sen sijaan takaaleikkaus kepeille, jossa ei ongelmaa.

Lähetys puomin edestä ok, eka meinas tulla tosi kiire vitoshypylle, mutta kun tajusin lähteä aikasemmin liikkeelle niin paljon parempi. Tuo 5-7 oli vaikea, koska vauhtia niin paljon. Laajat kaaret siis,ois pitänyt saada paremmin haltuun. A:n jälkeen hypyt otin vastakkaisella kädellä haltuunotolla ja jes, se toimii! Jopa taas ensin niin hyvin, ettei hypännyt lainkaan  Pyöritys siis ysillä puomin puoleisen siivekkeen ympäri, jolloin hyvä linja kympiltä keinulle. Loppusuoralla ei suorittanut rengasta?? Täytyy ottaa siis joku päivä renkaalle ihan oma treeni, että hakee sen musta riippumatta. Yleensä Uskolla ei oo kyllä ollu rengasongelmia, mutta ehkä oon ollu ohjaamassa enemmän, nythän jäin melko pahasti jälkeen.

Huomenna Usko pääsee sitten treenaamaan ohjatusti metästyshommia pellolle, eli Eero pääsee puikkoihin. Toivottavasti tämän iltanen hyvä keskittyminen ja maltti jatkuu huomenna!