Uskoa on koitettu lämmittää huomista h-hetkeä varten pienellä agi putkella (jota vielä ois tarkotus kyllä jatkaa huomenna ekan kanalinnustuskeikan jälkeen). Ja vapaapäiviä? Noo, niitä ei nyt taida Uskon kalenteriin juuri kanalinnustusaikana siunaantua  Kaverin tuntien en usko, että pistää pahakseen.

Tiistaina KASsin agi Uskon kanssa, jonne todella iloiseksi yllätykseksi olikin saatu kouluttaja  ja vieläpä hyvä! Mahtava homma kun alunperin ryhmän (11 koiraa) piti reenailla itsenäisesti...

Tällasta treeniä siis tehtiin. Kontaktit otin namukipolla ja siitä aina jatkettiin.

Vaikein kohta ehdottomasti tuo 5-8 ja erityisesti haltuunotto seiska hypyllä. Pitkäksihän se valuu. Kepit vähän epävarmat kun ei ollu loppupalkkaa ja sit taas loppupalkalla onnistu tuosta kulmasta hyvin, mistä tarkotus tulla. Eli keppeihin saatava varmuutta lisää. Kontaktit hyvät.

Reenien jälkeen totesin, että tehostettuun treenaukseen otan marras-joulukuuksi (kun koira ja auto taas ehkä useammin käytössä) nuo kepit ja haltuunotot. Käytiin niitä sitten tänä aamuna hinkkaamassa ja oikein kivoja toistoja saatiinkin aikaan. Ahku oli tietty mukana ja meni myös keppejä (tosin paljon helpommista kulmista) loppupalkalla ja jotain pieniä hyppy-putki pätkiä.

Illaksi tulikin iloinen yllätys, eli mahdollisuus mennä Uskon kanssa AD:n korvaaviin treeneihin, mikä toki käytettiin. Harjotukset oli helpompia ja suoraviivaisempia kuin meidän tavallisessa ryhmässä ja oli kyllä kivaa päästää vähän menemään. Eka tuo numeroitu rata.

Takaaleikkaus neloselle toimi kivasti. Samoin seiskalle poispäinkääntö. Niitä ollaan kyllä opittu tekemään paremmin, vielä viime talvena kun tuntu niin vaikeilta. 10-putkelle persjättö, eli sinne ohjattiin jo liikkuen putken ulostulopäätä päin. Ehti ihan hyvin. Loppusuorat palkalla reippaita, ei ongelmia.

Kirjainharkassa ongelmakohta tuo koko radan ainoa kääntöpaikka , muutenhan se olikin mukavaa laskettelua. Lähetin Uskon muurilta käsin, mutta silti en saanut sitä hyvn stopattua ja muuri valui pitkäksi. Valssien ajotukset ei oo mun parasta antia. Usko oli kaikissa treeneissä (no varsinkin meidän omissa aamutreeneissä) ihan asiallinen ja keskitty aikas hyvin. Ahku oli Ahku