Usko nimittäin. Siis lintubisneksissä. Tai ainakin normaalikäytössä vaikka tassu avautuukin vielä tasaisin väliajoin. Usko sai joulupukilta mahtavaa pihkasalvaa tassuun (kiitos!), joten eiköhän se siitä pian parane lopullisesti. 

Mutta muutamia lintutilanteita ja treenejä tässä loppuvuonna vielä tullut. Lehtimäellä jouluaaton seutuun tilanteet kolmelle fasaanille. Toinen tilanne kaksi fasua ja Usko hihnassa, ei meinannutkaan mennä perään ja toisessa tilanteessa yksi fasu, jolle seisonta, avanssi ja noin max. 10 metrin saatto, eli ihan hienosti. Lisäksi vielä Mikkelissä fasaanitilalla treenit, jossa neljä tilannetta (yksi törmäys, yksi koppi ja 2 hyvää tilannetta, joista toisessa tiputus).    

Usko ja Ahku ovat olleet myös muutamaan otteeseen metsällä. Eilen olivat metsällä toisen Tampereen serkun Urhon kanssa, mutta tällä kertaa eivät koirat saaneet jänistä ajoon. Myös näätäkoirakoulutus Ahkulla jatkuu :)

Tokosta ja agista ollaan oltu totaalitauolla ja ollaankin vielä varmaan siihen saakka kun treenit alkaa tammikuun puolen välin jälkeen.