Vähän sillä meiningillä mentiin loppuviikon reenit viime viikolla, eli Ahkun torstain KAS agi ja TKSK:n agijaoksen lauantaiaamun reenit. 

Ahkun treeneissä tehtiin pieniä harkkoja, joissa ei juurikaan ollut hyppelyitä vaan esim. putkeen lähettämisiä, joten sinänsä sopi meille. Ne muutamatkin hypyt mentiin 30 cm rimoilla, en huomannut steppausta. Treeneistä sellaisia huomioita, että eihän se kovin hyvin sinne putkeen irtoa (niinkun ei mihinkään), kontaktit vetää paljon (varasti pari kertaa puomile mun selän taakse) ja tiukat valssit ei onnistu Ahkun kanssa, yllättäen kun oppi ei ole siirtynyt Uskoa treenatessa Ahkuun. Hmm. Eihän se mitään pitkiä hyppyjä tee, mutta rytmi siinä kyllä menee jos hyppää aina sen metrinkin väärään suuntaan. Itekseen tehtiin hyppyä yhdellä hypyllä ponnistuskohdasta ja joitain keinuja muistin virkistykseksi.

Lauantaina oltiin reippaita ja lähdettiin aamuvarhain hallille. Paras keino saada itsensä liikkeelle heti aamusta on sopia treffit toisten innokkaiden kanssa, muuten torkutus vois voittaa  Olin mukamas suunnitellut mitä treenaan, mutta ehkä niitä asioita oli jotenkin liikaa, mikä ei mulle toiminut. Pitäisi vaan aina ottaa ne vakkarit (puomin ylösmeno, tiukat valssit, kepit tms.) ja sitten joku yksi ohjausjuttu. Nyt koitin tehdä vähän kaikkea, kuten tiukkaa kääntöä putkelta, twistiä, takaaleikkauksia ja niisto-persjättöä. Siis Uskon kanssa. Varsinki kun treenaa kahta koiraa samaan aikaan, ois järkevämpi fokusoida muutamaan harjotukseen ja työstää niitä eteenpäin. Jäi jotenkin sellanen olo, että tuherrettiin kaikkea mutta en tiedä opittiinko mitään. Ahkun kanssa otin kepeille imua hihnassa, hyppyharjotusta, pimeää putkikulmaa (oli hyvä) ja tiukkoja kääntöjä putkelta. Uskon puomista pitää sanoa, että lauantain perusteella uskon siitä tulevan hyvä, just sellanen kun haluankin Jatketaan harjotuksia.