Nyt on taas se aika vuodesta, että kun menee metsään, on siellä niin tunnelmallista että sieluun sattuu. Matalalta paistava aurinko, kaikki lämpimät sävyt, vesipisarat, siellä jossain seassa loikkiva koira. Sellainen sekoitus onnea, haikeutta, kiitollisuutta ja melankoliaa. Lähes pakahduttavaa. Toivottavasti mahdollisimman moni eksyy metsään näihin aikoihin.

Agi MM kisaturistireissu onnellisesti takana ja taas sitä ollaan monta kokemusta rikkaampia. Toivottavasti hienojen ohjausten tuijottamisesta tarttui jotain itsellekin hihaan, saapa nähdä. 

Ahku oli nauttinut hoidossa olosta täysin siemauksin ja käynyt Kajaanissakin kääntymässä . Tuhannet kiitokset vielä hyvästä hoidosta!! Ehdittiin vielä eilen KASsin reeneihin (Uskon vuorolla) ja ois ollu oikein mukava harjotus treenattavana, mutta nyt taas ei sitten hyppy kulkenut ollenkaan, eli kiertelyä ja alitusta. Saapa nähdä joudutaanko vielä jättämään koko agi , mitä en kyllä haluaisi tehdä. Katsotaan nyt ainakin tämä syksy auttaako hoidot, sähköloimet tms. kaverin hyppykuntoon.