Tai ei kai tämä enää niin painajainen ole vaan alkaa valitettavasti tuntumaan jo arjelta.
Kolmas tassunavaus viiden viikon sisällä ja mitään ei löytynyt. Ei myöskään röntgenillä näkynyt mitään. Nyt voidaan vain odotella mitä tulevaisuus tuo tullessaan, tassua kun ei voi enää määrättömästi sörkkiä ilman riskiä turhista lisätraumoista. Antibiootit vaihdettiin toisiin, jos sattuisi olemaan siitä kiinni.

Sääliksi käy Usko reppanaa joka tärisee hirveä tumpula jalassaan. Lääkäri kehotti unohtamaan kaiken toiminnan tämän syksyn osalta, antoi ymmärtää että kyseessä on pitkä ja kivinen tie :( Mahdollisimman suurella levolla mennään ainakin seuraavat kaksi viikkoa, eli pelkät tarvelenkit.

Vein Uskon ti aamulla lääkäriin ja hain sen kahden aikaan sieltä pois, sai heräillä siellä rauhassa heräämössä ja myös olla hetken 'säilössä' noutoa odottamassa. Usko oli hämmentänyt hoitajia haisemalla pahalle, olivat käyneet muutaman kerran Uskoa ulkoiluttamassa kun luulleet tällä olevan kova hätä. Lopulta sitten päätelleet että joo, se on vaan mies ;D

Usko lähdössä ulos. Jostain syystä kumihanskasta meinaa aina keskisormi rullautua auki. Liekö sitten kuvaa Uskon fiiliksiä.

2019758.jpg

Reppana väsähtäneenä nukutuksen jäljiltä.

2019760.jpg

Ahkun kanssa tiistaina tokot ja agit. Ahku oli vauhdikkaalla tuulella ja vinkui ja haukahteli tavallista enemmän. Hommia teki ihan kohtuullisella intesiteetilla. Tehtiin taas luoksepäästävyys, mikä meni hyvin. Sitten viime viikon kokeen kaltaisten treenien vastapainoksi rennompia hommia, kuten ohituksia ja pujotteluja. Meni hienosti, mutta noissa ei kyllä Ahkulla ookaan juuri ollut koskaan ongelmia.

Agissa tehtiin seuraavaa rataa:

Pitkän nakin tekniikalla Ahku pysyi taas hyvin mukana ja ei jäänyt kertaakaan mihinkään luuhaamaan. Ongelmana nyt tietty se, että on tiiviisti kiinni kädessä, mutta siihen nähden kuitenkin liikkui kohtuullisen hyvin ja en jaksa oikeastaan siitä välittää kunhan nenä pysyy irti maasta. Aion jatkaa tällä menetelmällä vielä parit treenit ja sitten taas katsotaan miten kulkee ilman nakkia :) Kontaktit tiukalla käsiohjauksella, mutta huomasin, ettei koira juuri muistanut koko juttua. Pysähtyi vaan nakkiin. Samoin kepit on taantuneet. No ei ihme kun ei olla juuri harjoteltu.