Keskiviikkona kävin reenimässä aamusta Uskon kanssa vähän agia, tehtiin tiistain treeniä uudestaan ja vähän kontakteja. Illalla osteopaatilla sain kuulla Ahkureppanan olleen täysin jumissa, Usko sen sijaan oli hyvässä kunnossa. Ahku se osasi nauttia käsittelystä täysin siemauksin, Usko ei tainnut ymmärtää hyvän päälle. Ensi kerralla mennään Ahkun kanssa kaksin ja taidan varata itsellenikin oman ajan Hymy.

Torstaina AD:lla treenattiinkin poikkeuksellisesti taas Marin johdolla, rataa ilman kontakteja. Vähän heittelehtii numeroinnit, mutta itse muistanen.

1242581078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka tehtiin numeroin merkattu. Oli vaikeuksia saada Usko hyppäämään nelosta, meinasi aina oikasta suoraan vitoselle. Outo homma. Seiskasta en saanut kovin tiukkaa, mutta ihan kohtuullinen oli kuulemma. Sitten taas 11-15 osuutta jouduin hinkkaamaan useaan otteeseen, haltuunotto ('tässä') piti tehdä jo hyvissä ajoi enne hyppyä 13 jotta sain hyppäämään hyvässä kulmassa kohti 15:sta. Sitte vielä piti onnistua ajottamaan vekki enne 15:sta. Huh. Mari laitto mut tekemään aina uudestaan ja uudestaan, mutta hyvä tietysti niin. Ei ihan parasta menoa meiltä (Usko räiski aika paljon eikä ollu kovin herkästi ohjauksessa jos se nyt koskaan on , mutta kuitenkin huimasti parempaa kun viikko takaperin, joten en ollu juuri pahoillani. Kuitenkin ekoja kertoja kun tehdään tollasta pidempää vauhdikkaampaa rataa ja vielä ulkona. Tuon numeroidun radan olen näköjäs merkannut meko väärin, joten ei siitä sen enempää.

Lauantaina Usko pääsi Eeron kanssa Oulun kanakoirakerhon koultuspäivään. Siellä Uskolle uutena juttuna ketun nouto. Kovasti oli saanut kettu kyytiä, eli melkoisia tapporavistuksia oli Usko tehnyt. Tuli se kettu myös noudetuksi ja istuen luovutetuksi.

Sunnuntaina vielä vesityötreenit Allin kanssa, hyvin meni nekin, tosin Usko vaihtoi 'riistaa' kesken noudon, eli nouti isomman damin ennen pienempää, vaikka oli lähetetty pienemmälle ensin. No, käytännön kannalta taitaa olla ihan  sama mitä noutaa ensin ja mitä sitten. Ja aika harvassahan nuo tilanteet taitaa olla, että ois enemmänkin kerralla sitä noudettavaa Kieli ulkona.  Illalla vielä tokoa, jossa tehtiin lyhkäsiä paikallamakuita kolme ulkona, seuraamista ja aloiteltiin tunnarin harjoittelua. Usko teki lisäksi metallinoutoa (nyt ihan onnistuneesti Eeron kanssa) ja Ahkun kanssa tehtiin vähän hyppyä. Mukavasti toimivat molemmat koirat. Yritettiin vielä mennä Hietasaareen tekemään kontaktitreenejä, mutta kenttä olikin kovasti varattu Otsan rypistys. Eero kävi kuitenkin ottamassa Uskon kanssa pysähtymistreenin sorsilla, joten hukkaan ei mennyt sekään kiekka.