Sain aikaiseksi herätä ennen ylösnousua ja huristelin koirat kyydissä hallille. Lämppärit saatiin tehdä ihanassa aamuauringossa metsässä hankikannolla. Usko sai hinata minutkin hereille Ahkun hilputellessa vapaana. Ei ollenkaan hassumpaa Cool.

Ja syynä oli tietysti pienten kontaktisulkeisten pitäminen Uskolle, otettiin 10x pelkkää puomin alastuloa ja toiset 10x koko puomia. Ihan ok suorituksia. Sitten väliin vähän hyppelyä (tiukkoja valsseja) ja keppejä. Kepeillä jätin koiran n. 5 m kepeistä suoraan linjaan ja lähetin vedättämällä niin, että olin eka kolmannen väli kohdalla josta sitten koko ajan menin pidemmälle. Palkkana lopussa namukippo. Meni ekasta yrityksestä lähtien hyvin pujottelun alotus aina siihen saakka, kun olin ite kehdeksannessa välissä. Kun lähetin pujotteluun 10 välistä, juoksi U ohi. Että siihen saakka onnistu. Kun koitin putken läpi vedättäen niin juoksi taas ohi. Eli tämä on nyt taso, josta lähdetään rakentamaan.  

Toisena kontaktina vielä keinua noin 10 toistoa, jossa Usko meinas jäädä alussa kaikki tassut keinulle. Haettiin vähän paikkaa ja alkoi sujumaan. Vauhti oli tosi hidas, siis laitoin keinulle ihan siitä vierestä. Pitää ens kerralla kasvattaa matkaa, jotta koira tulee esteelle suuremmalla vauhdilla (vaikeutunee huomattavasti).

Pikanen täsmätreeni siis, huomenna aamulla uudestaan.