Sellanen tunnelma tänään ekalla radalla kun kävin lämmittämässä koiraa metästystä varten KASsin kisoissa Virpiniemessä

Mutta ekaksi tän viikon ainua treeni Kassilla:

Kiva pikku rata, joka mentiin molempiin suuntiin. Tuo 1-2 välistäveto nyt hieno ja sain omasta mielestäni rintamasuuntakäännökset melkos hyvin onnistumaan ja koira linjat oli sutjakkaat, jee! Kontaktit ok, mitä nyt lievää A:n päällä keikkumista ekalla radalla. Muutenkin Uskolta koko treenissä kivaa menoa hyvässä vireessä, paitsi kepit ovat hävinneet koiran päästä täysin. Siis ihan kuin ei oltaisi mokomaa estettä ikinä treenattukaan. Näinhän se menee.

Kisoihin. Aikas hauska kisapohja eli tekonurminen jalkapallokenttä, jollaisellla oltiin ensimmäistä kertaa. Omat kengät piti hyvin, eikä Uskokaan tuntunut sutivan. Eka rata siis agirata ja koira jo lähdössä katseli aivan johonkin muualle, mikä ei yleensä lupaa hyvää. Päästiin etenemään esteelle neljä (puomi) kahdella keppivirheellä... Puomilla sitten ylösmenokontakti otettiin, mutta alasmenolle koira jäi seisoskelemaan kuono kovasti merelle päin (meri siinä muutaman sadan metrin päässä). Sitten kun se lopulta taas havahtui meikäläisen pieneen hihkumiseen ja agihommiin, niin kaveri vaan käveli puomilta pois ja pysähty siihen. No ratahan loppu sitten siihen, eipä ois kyllä tolla keskittymisellä ollu mitään järkeä jatkaa, vaikka ois kontaktille pysähtynytkin.  Harmi vaan sinänsä, etten päässy kokeilemaan rataa loppuun, kun ois ollu ihan hauskoja veivauskohtia, eli ei aivan perussuoraa ykkösluokkaa.

Hyppärillä sitten kaveri oli paremmin kuulolla ja muuten mukavaa rataa tehtiin, mutta onnistuin ennakoimaan yhtä putkelle vientiä liikaa, josta kielto, ja sitten kepeiltä taas virhe, vaikka ois ollu kyllä ihan täydellinen kulma (pieni umpikulma) koiralle tehdä kepit. Kepit on siis tällä hetkellä totaalisen hasardit, enkä taida ehtiä ennen huomisia startteja tekemään asialle mitään . No, keskitytään niihin kontakteihin nyt ja ei auta kun alottaa keppitreenit taas jostain paljon alkeisemmasta kunhan tässä taas ehtii.