..se on hyvä aika pitää TKSK:n agilityjaoksen reenit Hymy Tytöt ja Usko autoon ja hurautettiin hallille tällä kertaa koirattomaksi jääneen sorsaosaston hurauttaessa vielä merelle iltalennolle.

Olin jopa miettinyt etukäteen mitä treenaan, joten treeneistä tuli ihan asialliset. Tehtiin Uskon kanssa kaikkia kontakteja x 5 lelupalkalla (eli palkka vasta sitten esiin kun koira kontaktilla), keppejä putken ja kahden hypyn takaa loppupalkalla x 6 sekä tiukkoja valsseja molemmin puolin x 5. Eka tuo lelupalkka sai Uskon säntäämään kontaktilta, joten koira hihnaan ja muutama toisto, jonka jälkeen onnistu ilmankin. Mutta saapi näitä taas hinkata ennen kuin on varma ja nyt tosiaan mentiin ihan pelkästään ilman vauhtia. Keppien haku oli hyvä ja pujotteli nyt joka kerta loppuun asti, kun loppupalkka oli näkyvissä.

Ahkun kanssa tehtiin väleissä kaikkea mitä sattuu. Jostain syystä en vaan Ahkun kanssa pysty treenaamaan mitenkään järkevästi Kieli ulkona. Alku- & loppulämpät juosten 1/2 h. Kiitokset Ellulle ja Allille treeniseurasta, on kyllä niin hienoa kun agijaos on näin kasvanut kesän aikana!

Päivän Usko vietti merellä sorsapassissa ja yhden tavin oli päässyt noutamaan, vaikkakaan tavit eivät jostain syystä Uskon suosikkeihin kuulu.