Ja valitettavasti nyt ei puhuta laskettelusta. Eikä muumeista. Taas näitä päiviä, kun miettii miksei voisi harrastaa vaikka pallojumppaa. Voihan se olla, että siinäki tulisi huonoja treenejä tyyliin: "saakeli kun en taaskaan pysynyt yhtään pallolla tänään" tai "menipä vatsallaan rullaukset ketuilleen", mutta veikkaan, että agilityn vertaisiin ärsytys- ja epätoivolukemiin tuskin koskaan pääsisi.

Eli sellaset aamutreenit AD:lla Mikon johdolla, että ei meinannut onnistua mikään, ei sitten kertakaikkiaan mikään Tai no, poispäinkäännöt onnistu kyllä melko hyvin muutamalla esteellä, mutta se tehtiin aluksi, eli muisto niistä onnistumisista himmeni tehokkaasti treenin kuluessa.

Tehtiin keinua radalla ja Usko teki kaikkea paitsi hyviä suorituksia, eli juoksi kerran läpi ja sitten himmas liian aikasin, eli pysähty kaikki tassut kontaktilla. Jepjep. Kovin on epävarma siis koko keinu tällä hetkellä. Seuraavaksi sitten takuttiin renkaan kanssa, sinne ei ollut mukava irrota. Sitten ei onnistunut ihan peruskäännös, eli kun on kaikkia muita käännöksiä hinkattu ja saatu vähän kulkemaan, niin kaikkein tavallisin käännös, jossa vaan käännetään kropalla pitäen koira samassa kädessä, oli aivan käsittämättömän vaikea. Eikä tässä vielä kaikki, sitten ei sujunut kepitkään, vaan jätti viimeisen välin pujottelematta. Mitä tähän nyt voisi todeta. Varmaan jotain muutakin meni siinä välissä pieleen, jota en enää muista. Ja eniten ehkä ärsyttää se, että nyt ongelmat ei johtunu pelkästään mun mokailuista kuten yleensä, vaan koirakin tössi kaikkea jo aiemmin osaamaansa. Sen oon jo kyllä sisäistänyt, että mikään ei todellakaan tuu ilmaseksi eikä edes alennuksella, mutta joskus tuntuu, että tarviiko sitä nyt jokaisesta pienestä risauksesta moninkertasta summaa maksaa?  

Lisäksi Usko vielä mörköili lämppärilenkillä todella pelottavalle pinolle kaadettuja puita ja pienelle kannolle? Siis nelitassujarrutus päällä, niskavillat pystyssä ja murisi? Murrosikäkö 3,5 vuotiaalla vai pitäskö tässä olla huolissaan (joku kipu tms. mitä ei näytä toisaalta ollenkaan liikkeissä)? Voisko joku koirakuiskaaja tulla meille kylään, pliis!