Uskon kanssa käytiin syksyn huipennukseksi perjantai-iltana Elina Jänesniemen opissa Activen hallilla. Kiirepäivän jälkeen joutui vähän lennosta lähtemään, eikä oma vireystila ollut ehkä ihan paras mahdollinen, mutta oikein hyvät treenit taas. Rataa tehtiin pätkissä ja monia hyviä harjotuksia jäi käteen, kunhan vaan ehtis ja muistais niitä treenailla. Usko oli pääasiassa asiallinen tapaus, se on kyllä petrannu keskittymistään kun sika juoksuaan

Erityispointsit täytyy Uskolle antaa keppisuoritteista vaikeilla kepeillä (siis meille vaikeilla), eli takaaleikkauksen kanssa melkeen seinään päättyvät kepit jossa ohjaajan pakko ottaa sivuetäisyyttä seuraavaa estettä ajatellen. Täytyy vaan mun nyt alkaa luottamaan koiraan, joskaan kepit (niin kuin mikään mukaan), ei oo vielä lähellekään sellaiset kun haluisin niiden olevan. Saapa nähdä onko ikinä.

Kesällä sain Elinalta ohjeeksi rintamasuuntien huomioimisen, nyt sen sijaan sain ohjeeksi liikkua, eli syksyn rytmitystreenien myötä olen ottanut tavaksi jäädä käkkimään hypyille aivan liian pitkäksi aikaa. Niin totta. Eipä se paikalla pysyminen enää sen jälkeen paljoa vaikuta, kun koira on jo ponnistanut. Kontakteille sain myös jatkotreeniohjeen, eli perushytkyjen lisäksi/sijaan pitäs alkaa tehdä luonnollisemman näkösiä hämäyksiä, eli enemmän sellaisia kuin oikeasti lähtisi ohjaamaan koiraa eteenpäin. 

Hyvät fiilikset jäi viimeisistä treeneistä ja tästä syksystä, vaikka paljon vähemmän ehdittiin syksyn aikana treenata kun olin ajatellut.

Vielä muutama päivä tässä ollaan kotona ja koitetaan saada loput hommat pulkkaan, sitten auton nokka kohti etelää, jouluksi Etelä-Pohjanmaalle ja väliviikoksi Mikkeliin. Toivottavasti luvassa paljon ulkoilua ja rentoilua

HYVÄÄ JOULUA! 

Ahkun eka joulu