Sunnuntaina KASsin kisoissa medi I luokan rimat olivat laskeutuneet 40 senttiin, mutta Ahkupa se  kiersi hyppyjä edelleen, joten 2 hyllyä lisää. Eka rata oli kyllä loppujen lopuksi ihan ok, hyl tuli heti alussa kun A kiersi ekan hypyn ja singahti A:lle, mutta sitten menikin loppuradan ihan sievästi. Tokalla radalla alko varmaan näkyä väsymys, Ahku katsoi asiakseen muun muassa käydä tarkistamassa putkien numeroinnit, että ollaanko varmasti oikeassa kohdassa menossa Kieli ulkona

Vastustuksesta huolimatta ei mitään huonoa fiilistä jäänyt ekasta kisakokemuksesta. Kaikki kontaktit kuitenkin onnistuivat ja kepitkin kolmella radalla neljästä hyvin (molemmin puolin vietynä), rengas ja pituus myös ok. Ehkä me vielä joskus mennään uudestaankin, kunhan saadaan tuo hyppyasia selvitetyksi.

Uskon kanssa käytiin tiistai-iltana KASsin treeneissä. Ihanaa hermolepoa treenata vielä muutamat kerrat turvallisessa hallissa, jossa Usko keskittyy ja pysyy hanskassa! Tehtiin vielä mukavia pikkutreenejä ja saatiin taas onnistumisen iloa, kivaa!

1242191888_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka numeroi merkattu. Koira lähetettiin niin, että itse oltiin tuon 3 hypyn edessä, eka koiran lähetys oikealla kädellä, sitten vartalon kääntö 2 hypylle (ohjaus vas. kädellä). Onnistu Uskolta hyvin! Vähän meinas pitkälle hypätä kakkosen taakse, oikeeseen suuntaan kylläkin. Lähdin turhan vaimeasti liikkumaan kolmosen ohi. Ja sama toisinpäin eli kirjainrata. Ehdin hyvin b hypyn taakse vastaanottamaan, josta c:lle viennistä tulikin tosi tiukka ja hyvä (vastakkaisella taisin viedä). Sitten kokeiltiin vielä niin, että ohjaus b ja 5 hyppyjen välistä, takaaleikkauksena c:lle. Onnistu myös hyvin kun lelu oli varmistamassa irtoamisen takaaleikkauksessa. 

Itsekseen tehtiin n. 20 x A ja keppejä eri tavoin.

Tänään koirat pääsevätkin sitten osteopaatin käsittelyyn, varasin samantien ajan molemmille. Uskoakin olen nyt niin paljon vedättänyt, että varmaan ihan hyvä katsoa tilanne mahdollisten jumien varalta.