Sitä tuli taas tänään hurjasti A:n hallissa Mikon ja Marin mainiossa koulutuksessa. Yksittäisten esteiden (kontaktien/keppien) opetuksesta, estehakuisuudesta, motivoinnista ja palkkauksesta, hallinnasta, fysiikasta, tekniikoiden opetuksesta jne. jne.

Uskon kanssakin tuli treenattua yllättävän paljon, vaikka pääpaino päivässä muualla olikin. U:n kanssa käytiin hiven harkkaamassa puomin alastuloa (nyt alankin taas ihan uudella asenteella hinkkaamaan pelkkää loppua, ihan surkeassa jamassa meillä nämä kontaktien perusopetusjutut) ja monissa käännöksiin liittyvissä tekniikkatreeneissä saatiin toimia myös ongelmakoirakkona ja paljon hyviä vinkkejä toki tuli meille siinä. Yksi ihan uusikin juttu, sylivekitys, käytiin läpi. Samoin uutta oli kääntö (valssi) takaa, joka nyt kyllä kiilaa harjottelulistan kärkipäähän. Eli siis kääntö tilanteessa, jossa koira laukkoo jossain edellä ja se pitäs saada kääntymään (tiukasti) esim. hypyltä. Oispa kätevää jos toimis.

Kun matkoineen ja lenkkeineen kymmentuntisen päivän jälkeen vietettiin vielä iltaa Allin & co:n luona, oli Uskon päivä aika täysi.

Huomenna jatketaan sitten treeniä oman koira kanssa Mun toivomuslistalla takaaleikkaustreeni, kun tajusin torstain reenilöissä, että enpäs sitten osaa lainkaan kyseistä perusohjausta . Usko kyllä osaa, koska kulki ihan hienosti leikkauksiin Marin kanssa... En kyllä voi käsittää millainen tumpelo pitää olla, että saa takaaleikkaukset poikkeuksetta sössittyä. Toivotaan valaistusta huomenna!