Ahkueläin eli A. Ahkulainen se täyttää jo kuusi vuotta! Liputusta Ahkulle Liputuksesta kyllä itse asiassa muistin koko Ahkun synttärit... Synttäreitä juhlistetaan takamettälenkillä ja meton rääppeillä, kun Eero ehti näppäränä miehenä ennen metsälle lähtöä laittamaan mettopaistin uuniin hautumaan, nam! Illalla siis luvassa kunnon sunnuntai-illallinen, vaikka sitten Ahkun kunniaksi. 

Rakas Ahku Somerovaarassa tässä eräänä päivänä.

Kuollut myyrä. Ei liity mitenkään mihinkään, mutta muistuttakoot tässä elämän hauraudesta.

Sitten kisoista. Lisää hyllytilaa tuli myös tänään hankittua, mutta ihan hyvää sellaista. Tai siis koira oli hyvä ja ohjaaja kökkö, niin sen pitää mennäkin. Tai siis jos jompi kumpi mokailee, niin mieluummin itse kuin koira 

Erittäin tuulisessa säässä jatkettiin ja toisella radalla tuiski jo räntääkin hyvää tahtia naamalle. U oli hyvässä vireessä, suoritti kaiken kuten sanoin ja vielä korjaili mun mokia . Itse sen sijaan ylihaltuunotin koiraa putken suulla ennen keppejä, jolloin koira lähti uudelleen putkeen sekä ohjasin muutaman kerran rintamasuunnat mihin sattuu, jolloin koira teki sen mihin rintamasuunta osoitti, eli valitsi oikean radan kannalta väärän hypyn tai teki laajaa kaarrosta ja joutui vähän sutimaan. Kontakteista radalla oli vain puomi ja A, ja ne molemmilla radoilla aivan ryhdikkäät ja hienot. Kepitkin oli nyt ihan ok, tosin kunnon (ja vähän liiankin kunnon) haltuunotoilla ohjasin sisään.

Koko kisaviikonlopusta ihan hyvät fiilikset, vaikkei tuloksilla juhlittukaan. Nuo ekat radat on meille ongelmallisia, jotain pitäisi keksiä, että saisin koiran keskittymään hommiin jo ekasta radasta lähtien. Muut radat sitten han hyvää uskoa. Mun ohjausvirheet oli aika kökköjä, pistän kisarutiinin uupumisen piikkiin. Luksusta on se, että jäi sellainen tunne, että aivan hyvin voidaan nyt alkaa kisamaan, kontaktien otto oli sen verta varman oloista. Nyt pitäskin saada aikaseksi lähteä kisaamaan aina kun mahdollista, niin ehkä sitä rutiiniakin sitten kertyisi.

Uskopoika ja Eero ne lähti reippaina viimasta piittaamatta vielä metille ja viimeinen kanalinnustusviikko Oulussa onkin edessä. Sitten päästään taas varmaan vähän enempi aksaakin treenailemaan alkaen heti ensi viikonloppuna kunnon treeniviikonlopulla AD:lla ja Kassilla