Kun ei illalla päästä Ahkun agitreeneihin niin käytiin tekemässä aamuagit. Joissa kyllä enimmäkseen reenasin Uskoa, mutta tasan ei käy onnen lahjat?

Uskon kanssa puomin ylösmenoa eka takapalkalla, jossa jo aloin ottaa ohijuoksuja, sitten myöhemmin koko puomin kanssa, jolloin ei meinaa malttaa. Tän päiväsen perusteella mietin kumminkin, että ehkä takapalkka treeniä kannattaa painottaa niin pitkään, että käskystä tulee siten suht luotettava ja pystyn juoksemaan ohi ja tekemään hämäyksiä. En tiedä. Täytyy koittaa taas jossain välissä kysyä viisaammilta neuvoa miten edetä.

Kepeillä tehtii takaaleikkauksia, lähtö hypyn takaa n. 35 asteen kulmassa (avo + umpi, 5 + 5). Ei satavarmat, mutta suht. ok.

Lisäksi sitä tiistain pientä pätkää eka pilkottuna (erikseen tiukka valssi, josta palkka, sitten tavallinen valssi ja palkka) ja sitten koko hoito putkeen. Nyt meni hyvin, eikä kertaakaan menny läpi tai livahtanut selän taakse/väärään päähän putkea. Sain taas pientä ahaaelämystä mun tiukan valssin aikaisesta rintamasuunnasta, eli tähän asti oon enemmin suunnannut sitä aina ns. esteeseen päin, mutta nyt havahduin, että jatkoliikkumista helpottaa, jos suuntaan rintamasuuntaa jo aavistuksen menosuuntaan (eli koiraa vasten, mutta enemmin menosuuntaan kuin hypyn suuntaan). Ehkä tämä helpottaa myös koiraa?

Lopuksi vielä 5+5 ihmisnuolta.

Ahkun kanssa keppejä, kuudella kepillä imutusta pienistä kulmista matkaa pidentäen. Kovin vaikeita kulmia ei pysty ottamaan (etenkään avo), muuten ok. Lisäksi vähän hyppyyttämistä ja muutama pussi. Myös Ahkun kanssa kokeilin ihmisnuolta ja kyllä Usko taipuu Ahkua paremmin, vaikka sellanen rotisko onkin. Ehkä kuitenkin ihan hyvää junppaa tuo myös Ahkulle. Lisäksi Ahkun kanssa vähän seuruutusta ja loppuun yksi 3 min. paikallamakuu, jonka malttoi olla hiljaa!! Ehkä oli niin hölmistynyt, kun treenasin samaan aikaan itsekseni valssien ohjaamista