Vaihteeksi myös piirrosta treeneistä (tämmösen lyhyen kun vielä kykeni muistamaan suurin piirtein).

Uskon eiliset treenit siis KASsilla kyseessä. Tilaa vähän "pienellä puolella", eli melko ahdasta menoa.

2-3 kuviolla pakkovalssi-välistäveto-tiukka valssi. Toimi hyvin nyt välistävävetokin joka yrityksellä. Varmaan kun saan sen rauhassa tehdä (eli tässä vastaanotto jo pakkovalssiin, josta sitten peruuttelua) niin onnistuu, yhtäkkiä juoksun lomassa sitten hiljasempaa. Vitoselle tein jotain epämäärästä vekkiä oikeelle, heti treenin jäälkeen mietin, että ois vaan pitäny tehä kunnon haltuuntolla vastasen käden pyöritys, niin ois saanu kaarrosta pieneksi. Takaakierto kasille ihan lähettämällä takaakiertoon, joka muuten ok, mutta väljä. 10 hypyn ohjasin joka kerta (kolme läpimenoa) miten sattuu, mutta koira kyllä meni kaikki kerrat oikein, joskin väljä käännös. Ois toiminu ehkä paremmin tiukalla valssilla, mutta en tainnu oikein ehtiä sinne ja juoksin aina kumpaa puolta putkea sattui, joten ei oikeen ollu ajatusta mulla tähän. Ja sitten tietty aina unohin jarrusihinän vikaan putkeen, jollon käännöksestä ei koskaan tullu hyvä, vaan valu melkeen edessä olevalle hypylle (ei kyllä koskaan hyppäämään asti, tämä uutta Uskoa ). 12 hypylle poispäinkääntö, tää ois varmaan toiminu hyvin jos oisin muistanu putkijarrusihinän ja koira ois kääntynyt putkesta tiukemmin. Poispäinkääntö toimi kyllä nytkin ihan ok, aika pitkälle sai vaan rauhassa vetää koiraa, jotta linjasta hyvä. 

Mutta hyvää treeniä taas ja ihana Usko, joka kuuntelee ohjausta Etenkin välistävetosetistä olin ilahtunut.

Alkeiskurssitreenien jälkeen vielä käytiin Uskon kanssa ottamassa vähä lyhyitä keppejä, loppupalkalla ei taas mitään ongelmaa (tai siis tekniikkahan sillä on toki huono, mutta siihen nähden suht. nopeat). Mitenhän ne sais samanlaisiksi radan yhteydessä? Se sunnuntain keppiesitys kun oli aivan kammottava. Ehkä jos saisi avustajan laittamaan radan yhteydessä ns. yllättäen palkan kepeille sillon tällön? Lisäksi otettiin muutamia toistoja puomia. Jotain havaintoa hommasta on, mutta ennen kun se havainto on pysyvästi neuraalisella tasolla, niin töitä piisaa...

Tein semmosen tempun (en tiedä oliko typerä vai hyvä), että vaihdoin kontakteihin liittyvät vapautussanat samaksi, kuin radallelähtö vapautuksen. Sunnuntaina kävi nimittäin niin, että U ei menannu poistua A:n kontaktilta, luuli varmaan raukka, että tässä taas hämäillään ja pahasti  Ja eilen ei meinannu jatkaa puomin ylösmenokontaktilta. Mulla on muutenkin Uskolle ihan liikaa erilaisia verbaalisia käskyjä, varsinkin kun se ei ole kauheasti kuulon avulla pelaava. Josko tää helpotus nyt toimis, ainakin äkkisiltään siltä vaikutti.