Pääsiäinen oli ja meni, saatiin koko poppoo lomailla Lapissa ja hurjan mukavaa oli. Koirien lomailuun kuului päivittäiset vetohiihtolenkit ja ylenpalttiset rapsutukset, rapsuttajia kun riitti Hymy. Väsyneiltä vaikuttavat otukset nyt.

Viime viikon treenit jäi kirjaamatta, joten kirjataan nyt vielä nekin ennen kuin uudet treenit puskee päälle. Ahkun viikko oli treenitön, mutta Uskon kanssa päästiin tiistaina treenaamaan KASsilla ja torstaina käytiin vielä tekemässä oma pikku pyrähdys, joskin tungoksen vuoksi aika lyhyt (vain A, puomi & kepit, kakille noin 5-10 toistoa). 

Tiistain treenissa seuraavat pikkuharjotukset, jossa treenattiin taas sitä meille tuikitarpeelista kääntyilemistä :

1239716778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin tehtiin tuo numeroin merkattu ja se vain putkeen asti, eli käytännössä harjoteltiin tota 2 hypyn kääntöä. Uskon kanssa tein sen jaakotuksella (vaihtoehtona pakkovalssi), mikä toimi meillä, käännöksestä tuli hyvä ja tiukka. Eli olin vastaanottamassa 2-hypyn keppien puoleisen siivekkeen  kohdalla naama putkeen päin, koira tiukasti haltuun, oikealla kädellä vienti hypyn yli ja vasemmalla vienti putkeen.

Toka treeni olikin vähän mutkikkaampi. Kokeilin eka kääntää kakkosella sillä vastaan juoksemisella, mutta ei toiminut yhtään (tuli leveä käännös). Huomattavasti paremmin toimi ohjaus, jossa lähetin b-c hyppyjen välistä, siitä askel eteen, jotta koira tekee vekin ja valssilla d:lle josta taas valssilla e:lle. Toi d hypyn käännös oli kaikista vaikein, en ehkä oikeen itekään ymmärtänyt miten kerron koiralle, että jatketaankin tulosuuntaan (jos ennakoin yhtään liikaa, tuli tosi helposti c ja d hyppyjen välistä). Tätä pitää vielä joskus koittaa uudestaan.