Pimeä se on hiipinyt pohjoiseenkin joten syksyn ekat treenit AD:n hallilla. Nenäeläin oli kyllä aika vahvasti kiinni matossa, täytynee ensi kerraksi ottaa joku ruisku mukaan jos sama meno jatkuu. Koutsi kyllä epäili, että joku juoksunarttu saattanut vierailla paikalla, mikä kyllä selittäisi osan maton nuuskinnan intensiteetistä

Nuuskimisesta ja Uskon suorittamista välivilleistä (irtosi taas kivasti ja todella itsenäisesti esim. putkeen) huolimatta jäi hyvä fiilis tästä treenistä. Oli jotenkin niin mukavan väljää ja selkeää!

Eka pätkä lähdöstä A:lle. Lähetin kolmoselta jo tiukkaa valssia valmistellen. Vekki ennen nelosta onnistu ihan ok ja tuntu han hyvältä, joten ehkä oon vihdoin oppinu vähän vekkaamaan! Kutos hypylle taas tiukka valssi (joka oli ehkä liianki stoppaava multa) ja muurin (7) yli vinosti niin että koiralle jätettiin vain vähän tilaa.

Jatko sitten A:lta puomille (15) saakka. Tuo 9-10 näyttää helpolta, mutta siinä sain aikaan ohjauksella Uskolle ihme hepulit ja sujahteli ysiltä tonne viereiseen putkeen . Johtui kai siitä, että jäin patsastelemaan napa koiraan päin. Heti kun käänsin selkeästi 9 hypyn jälkeen kepeille, niin menikin hyvin. Kepit haki hyvin ja pujotteli loppuun saakka. Kepeiltä muurille (12) piti ottaa koira vastakkaiseen jo ennen muuria/sen kohdalla ja poispäinkäännöllä 13:sta. Eka tein poispäinkäännön myöhässä, jollon kiersi 13 hypyn (mutta ei menny putkeen, jee!! Oli tosi viekotteleva). Sitten sain ajotuksen paremmaksi ja meni hyvin. Mutta Mikko taas muistutti, että pitkäloikkasella koiralla saa tollaisissa kohdissa olla ajoissa liikenteessä.

Kontaktit tehtiin niin, että lelupalkka oli valmiina. Meni ok ja tällä tyylillä nyt jatketaan treenausta ennen palkan poistoa (alko nimittäin kontaktit menemään epävarmoiksi ja hitaiksi kun palkkaa ei ollutkaan näkyvissä).

Usko on ollut suht. aktiivisesti sorsalla ja sorsastus jatkuu Uskon osalta viikonloppuna Lehtimäellä.