Torstai ja todellinen pyrypäivä. Pakkasta reilut 10 ja melkoinen lumimyräkkä. Näillä olosuhteilla ja kohtalaisella flunssalla varustettuna suunnattiin seuran treeneihin. Vein koirat vaihtelun (ja oman hieman heikon hapen) vuoksi koirapuistoon lämmittelemään. Uskon tuli ainakin lämmiteltyä spurtteineen kaikkineen ihan mallikkaasti ja onneksi sai toisinaan myös tällä hetkellä kovasti jumitukseen taipuvan Ahkulaisen matkaansa. 

Uskon treenit ensiksi. Radassa neljä hyppyä limittäin, josta suoraan putkeen, kääntö oikeaan hypylle, kääntö oikeaan ja hyppy pituus putki hyppy suora. Tuo aloituspätkä tehtiin valsseilla sekä omalla valinnalla, jossa takaaleikkaus. Yllätyin, miten hyvin ehdin myös valsseilla ohjaamaan Uskoa. Takaaleikkauskuviossa olikin sitten enemmän säätöä, mutta sain myös vaihtoehtoisen ohjauksen pienen mietinnän jälkeen sujumaan. Irtoamispätkällä Usko jäi taas vähän kattelemaan taakseen ja tais juosta ohi viimoisen hypyn. Treenattava erikseen (kuten jo viikko sitten totesin). Tai sitten mun pitää vaan alkaa spurttaamaan kovempaa Nauru. Usko oli kivassa vireessä, ei möykännyt eikä irronnut itsenäisesti. Mukava treenikaveri siis Hymy.

Ahkun kanssa tehtiin samaa treeniä, mutta jotenkin en oikeen enää ollut vireessä (ehkä flunssalla ja siihen mennessä kolmen tunnin vuoroin pienellä hikoamisella vuoroin palelemisella, jäisillä sormilla ja varpailla osuutta asiaan) ja Ahkukin vähän haahuili, joten oli sellasta kompuroimista se meno tänään. Eiköhän se Ahkukin siitä taas tokene kunhan saadaan enemmän treenejä alle, nämähän vasta toiset tänä vuonna ja kahden viikon tauko välissä. Täytyy taas ottaa pitkä nakki käyttöön Kieli ulkona.

Loppulämppänä tulikin puolivahingossa melkeen tunnin lenkki metässä, Ahku vapaana ja Usko seurauksessa ja kunnon irrottelut (etenkin Usko juoksi taas sataa) lenkin puolivälissä suolla.