Kooste viimeiseltä koiratiistailata.

Toko A & U

Usko osallistui myös tokoon tällä kertaa, tokossa kun ei tuo tassuvamma haitanne. Tossun kanssa meni ihan hyvin. Saipahan ainakin jotain piristystä 'sairaslomaansa'.

Tehtiin paikallamakuu 1 min. ryhmäliikkeenä. En palkannut Ahkua välillä, vinkui kyllä, mutta ei yrittänytkään nousta tms. Sitten tehtiin taas liikkestä seisomista ja luoksetulo sekä hyppyä. Liikkeestä seisominen alkoi sujua seinänvieressä jopa niin, että pystyin jättämään koiran ja palaamaan viereen ilman liikkeen muutosta. Ilman seinää ei sitten onnistukaan yhtään, eli ei jää paikalleen, monesti istuu ja parhaimmassa tapauksessa vielä heittää aivan poikittain. Pitää alkaa sentti sentiltä vierottamaan seinän antamasta tuesta. Luoksetulo oli muuten ok, mutta vähän tiiviimmin saisi tulla eteen istumaan (jää n. 30 cm päähän). Hyppy oli oikeen reipas ja hyvä. E vielä(kään) uskaltanut mennä koiran viereen vaan vapautin aidan toiselta puolelta.

Agi Ahku

Pitkästä aikaa agissa ja Ahku oli täysin stressaantunut heti alusta asti. Treenejä oli kolme erilaista vierekkäin aidoilla eristettynä, tunnelma aika tiivis ja sen mukainen. Useammat koirat karkailivat radoilta viereisille radoille, aikamoista huisketta ja hälinää. Ahku meni tällä kertaa ihan lukkoon ja selvästi huomasi että maan haistelu oli nyt rauhottelemista. Siksi en viitsinyt kovin kieltää vaan koitin vaan palkata kun nostaa nenän maasta. Ei oikeen saatu mitää varsnaisista harjoituksista irti, Ahku hyppäsikin ihan omituisesti (jotenkin kyyristeli aina ennen hyppyjä). Tuo voisi tietysti johtua myös lihasjumeista? Pitäisi ehkä hierotuttaa Ahkukin, kun ei ole koskaan moisesta päässyt nauttimaan.

Uskon jalka ei ole lähtenyt paranemaan toivotulla tavalla, joten varattiin aika eläinlääkäriin maanantaille. Eeron ja Uskon Hetan reissu se vaan lähestyy uhkaavasti...