Tänään eka kertaa tokossa joulutauon jälkeen. Varsinaisesti tehtiin paikallamakuu ryhmäliikkeenä, seuraamista ja nopeita maahanmenoja. A & U pysyi kummatkin paikallamakuussa ongelmitta, mutta Ahku tapansa mukaan piippasi. Seuraamisessa Ahku oli vähän muissa maailmoissa, kuten treenien alkuosan muutenkin. Taisi vähän stressata uusia koiria ja tilannetta pitkästä aikaa? Petrasi kuitenkin tunnin aikana paljon ja oli jo lopputunnista enemmän oma itsensä.

Usko oli ihana ja tuijotti Eeroa suunnilleen koko tunnin ihan transsissa Hymy. Sama hyvä kontakti oli muhun myös torstain agissa, joten Uskolle iskostunut jotenkin tuossa tilassa (KASsin hallilla) se, että sitkeällä tuijotusella heruu makkaraa. Hyvä juttu.

Eiköhän tää tokoilukin tästä taas pikkuhiljaa aktivoidu osaksi arkea.

Koirilla ja meillä oli hyvää viikonloppuseuraa, kun Alli -neiti oli yökylässä. Nyt vaikuttavatkin otukset aika väsyneiltä, jänis tuli taas porukalla tapettua moneen kertaan (Ilonalle tiedoksi, jäniksen päivät ovat nyt lähes luetut ja sen voi lähinnä nyppiä matosta. Paljon iloa siitä on ollutkin! Kieli ulkona)

Jäniksen viime metrit:

Katkesihan se sinnikkäänkin jäniksen selkäranka lopulta.