Viikkoon on mahtunut treenejä Jäälin montuilla, Ainolan puistossa, hallin maastossa ja hiven aksaa. Aksaa tosin hirmuisen vähän, kun kentät on olleet remontissa.

Eilen kesän viimoiset AD:n treenit ja tuttuun tapaan rataa, jossa kaikki kontaktit (kiitettävästi ovat kyllä olleet kaikki kontaktit mukana kaikissa AD:n treeneissä tässä viime aikoina, ainakin me kiitetään tästä tuhannesti!). Reeniä nimittäin tarvitaan. Lämppärinä kävin nätistikävely/juoksu lenkillä n. puoli tuntia ja omaa vuoroa ootellessa pientä tokoilua ja venyttelyjä. Kun oma vuoro koitti, niin koitin olla jämynä ja katkasta kaikki huuteluyritykset heti alkuunsa. Vaikutti tomivan. Tai sitten vaan koiralla semmonen päivä, että oli melko ok meininki. Alku oli hauska kaksi hyppyä ja suora putki puomin ali, eli lähetys puomin takaa. Ei ongelmaa Uskolla tässä. Sitten vähän rengasta, muuria, hyppyä ja kepeille helppo takaaleikkaus jossa taas Usko ihan että 'ei pysty menee kun siellä leikkaat, apuaapua'. Palkka kepeille ja ei mitään ongelmaa. Niin henkistä. Argh. 

Mutta kokonaisuudessaan siis ihan kivaa menoa ja kaikki kontaktit (ylös ja alas) ok. Ei kylläkään mitään priimaa (ylösmenot vinoja ja alastulot hitaita/tassut pitkällä, ei rajalla), mutta ok, työvoitto sekin? Kiva oli kuitenkin päättä kevään treenikausi ihan suht hallittuun suoritukseen.   Jäähdyttelylenkillä juostiin vedossa merenrantaan hiekkikselle. Ihana aurinkoinen ilta jälleen kerran, nyt ei lintuja näkösällä. Vähän pillimaahanmenoja ja luoksetuloja biitsillä ja Uskolle tietysti uintia. Lavli.

Tänään aamulla oltiin TKSK:n agijaos (mukana myös Ahku) aikaisia lintuja ja kärppänä hallille heti aamu kasilta  Uutukaista ulkokenttää testattiin ja eipä kyllä mitään valittamista noin ensikokemuksella.

Tehtiin taas Allin AD:n treeniä, jossa mm. uutta valssia. Kiva reeni. Lisäksi treenasin Uskolla keppejä Ellun ystävällisellä avustuksella, eli palkka ilmestyi kun kepit suoritettu. Ja siis niitä takaaleikkauksia joka suoritteella. Jospa se joskus siitä. Kivasti kyllä U haki keppien alotuksia, mutta suoritus siis hidas ja epävarma kun ei palkkaa näkyvillä.  

Ahku pääsi kanssa pitkästä aikaa kokemaan agilityn huumaa. Tein Ahkullekin kepeillä takaaleikkauksia ja ei mitään hämminkiä, on se pätevä vaikkei edes treenata Ja vähän rataakin (rimat maassa). Kun kädessä uusi ahkunmotivointimuna (kuvassa), niin johan löyty tyttöön menoa ja meininkiä!

Mahtava värkki, toimii! Näin ko. kapistuksen Harrastavien Westien agiviikonlopussa aiemmin keväällä ja sellainen oli hankittava kun myöhemmin eteen tuli. Westi-ihmiset ne vaikuttaa kyllä kekseliäiltä näiden motivointilelujen kanssa.

Toinen uusi värkki, jota ei olla vielä testattu on tässä:

Saas vain nähdä. Eero oli nähnyt ko. kapistuksen Uskon veljen käytön jäljiltä ja melko venkura (=totaalisen mutkalla) oli ollut... Veto on verissä. Vaan pakkohan se on yrittää