Viikon loput treenit meni mukavammissa tunnelmissa.

Uskon kanssa tiistai-iltana tehtiin seuraava treeni:

Kakkoselta kääntö oli tosi huono, mitä sitten ikinä teinkin niin tein sen varmaan myöhässä. Kepit nyt ok loppuun asti (ei palkkaa päässä). Seiska on pituus. Vein pituudelta putkeen oikeelta puolelta ja yllättäen meni ihan kivuttomasti. Keppikulma oli takas tullessa tosi paha, joten oikasin paljon (liikaakin) kulmaa. 45 astetta on tiukin, mikä tällä hetkellä menee. Näitä pitäs päästä reenimään ohjureilla, muuten on niin hankalaa. 13:sta poispäinkääntö toimi tosi hyvin No, oltiinkin sitä just aamulla reenitty.

Ahkun kanssa torstaina reuraava treeni:

Meni aika kivuttomasti. Kolmos-nelos välissä kokeilin persjättöä ja toimi ihan ok ja oli varmasti valssia nopeempi. Ahkun kanssa pitä alkaa tekemään noita p-jättöjä, vois sopia sille kun kuitenkin ehdin sen edelle helpommin. Eikä sitten hidasta jo muutenkin hidasta koiraa turhaan. Kepeille sisäänmeno myös sulava. Itekseen tehtiin kepeille imutusta ja hyppytreeniä. Radalla oli eri korkusia hyppyjä ja tehtiin havainto, että vielä nelikymppiset menee mutinoitta, mutta nelivitosissa alkaa stepata. Oli ihanan rentoa treenailla Ahkun kanssa, voisinpa Uskoon luottaa samalla tavalla.

Perjantaina käytiin vielä tekemässä pikaset mutta ihan tehokkaat aamutreenit. Uskon kanssa puomilla ylösmenoja takapalkalla ja koko puomilla, keinua, keppikulmia (avo kulma suht kaukaa hypyn takaa), rengasta ja "tavallista" kääntymistä (about sama kun ti aamun treenissä). Keinu on hassu, pysähtyy 80 %:sti kaikki tassut kontaktilla. En ymmärrä miksi. HInkkauksella kuitenkin loppuun muutama hyvä kakskakkonen. Mutta ei sentäs läpijuoksuja kertaakaan vaikka vauhtia haettiin putkelta ja hypyiltä. Ahkun kanssa kepeille imua ja pimeetä putkea mutkaputkeen.