TKSK:n agijaos on kyllä ollut tällä viikolla vedossa, kun tänään jo kolmannen kerran päästiin yhdessä treenaamaan Mukana myös Ahku.

Hellettä piisaa, mutta hallissa oli onneksi suhteellisen viileää. Treenattiin Allin torstain AD:n treeniä, jossa velssia ja takaaleikkaus. Uskon kanssa taas joku 40 sivulletuloa, ennen kun kierrokset laski ja päästiin ratapätkää tekemään, mutta sitten olikin tasainen mielentila koko loppuajan. Ratapätkän lisäksi U:n kassa muutama puomi. Kiva treeni!

Treenin jälkeen vietiin koirat vielä uimaan, Ahku vain ei tajunnut taaskaan käyttää tilaisuutta hyväkseen. Mutta seisojat saivat pulikoida.

Illlasta käytiin sitten oman perheen voimin pikku retkellä Koitelin koskilla, joka olikin hieno paikka. Ihan tässä lähellä asuttu jo melkein kolme vuotta, mutta eipä ole tullut käytyä! Hienon miljöön lisäksi se oli taas oikein hyvä paikka treenata koiraa, kun jokapuolella vettä ja erinäisiä sorsalintujakin ihan riittävä määrä. Kerran meinasi mennä Uskolla kuppi nurin (ja menikin), kun kolme sorsaa tuli pelaamaan aivan kuonon eteen. Kivaa vaihtelua kuitenkin peruslenkkiin, eli voipi tuolla toisenkin kerran piipahtaa.

Uskolle on nyt muutaman päivän ajan tehty pillikäskyllä maahanmenoja, joista aina erityispalkka. Tavoitteena siis pedata varmaa maahanmenoa hyvällä fiiliksellä, kun kohta vaikeutetaan treenejä.