Päivitykset raahaa pahasti jäljessä, mutta imua on ollut kentälle ja esteille.

Männä viikonloppu sujui mahtavissa merkeissä kun saatiin treenata Harrastavien westien järkkäämällä kurssilla AD:lla Mikon johdolla sekä lauantaina että sunnuntaina 2 h per päivä. Lisäksi seurasin toisen ryhmän treenit, eli kohtuullisen agipainotteinen viikonloppu. Illalla vielä kateltiin päivän treenejä nauhalta (erittäin hyödyllistä) Maijun ja Ellin hyvässä seurassa. Kiitos vielä huipusta treeniviikonlopusta! Oli myös luksusta saada rotuseuraa treeneihin (ensimmäinen kerta ikinä!!), eikä vielä mitä tahansa vaan taitava Alli-ystävämme . Vaikeaa keksiä kovin paljon parempia tapoja viettää viikonloppua!

Agitykit klubitakit päällä odottelemassa treeneihin lähtöä

Treenattiin persjättöjä, takaaleikkauksia ja monenlaista muuta. Opettavainen viikonloppu.

Maanantaina oli Ahkun vuoro päästä tekemään muutakin kuin osallistumaan jäähdyttelyihin ja lämppäreihin, eli tokoa KASsilla. Ohjelmassa paikallamakuu (PIIPPIIPPIIP), luoksepäästävyys (ok), seuraamisia häiriöllä (ok) ja noutoa (ikuinen murheenkryyni). Noudon edistys pitäisi taas jaksaa ottaa työn alle. 

Tiistaiaamuna taas Uskon kanssa AD:n treeneihin, koutsina Mikko. Ohjelmassa oli koonti tänä syksynä treenatuista, eli pienet ratapätkät joissa yhdistelmä asioista. Ensin tosin harkattiin yhdellä esteellä niisto-persjättö, kun tuo yhdistelmä kaikille uusi. Mukavasti sujui Uskolta ilman vauhtia.

Ensin numeroitu rata. Alkuun irtoaminen sivusuunnassa, eli lähetys kolmoshypyn siivekkeen vierestä. Tuntui hirveän kaukaiselta ja siksi valssasinkin eka myöhässä, mutta ihan turhaan varmistelin, Usko kyllä irtosi sujuvasti.

Vitoshypylle se niisto-persjättö, meni ylläri ok vaikka vauhtia (vasemmalla ohjaus kiertoon, heti oikealla riman yli kiinni ja nopea sulava? liike taas vas. käteen. Ja jarrua tietty peliin). A:lle tehtiin ohijuoksua tonne kasille, vaikka A:lle lopetettiinkin (lelupalkka). Tuli kerran pitkäksi , mutta sitten muut toistot tosi jees.

Kirjainradalla Usko oli helppo irrottaa pimeään putkeen jo ihan hypyn kohdalta, jolloin periaatteessa ehdin hyvin vastaanottamaan c -hypyn twistiin. Uskolla oli vaan melkonen imu kepeille (siellä palkka), joten säntäs sinne suoraan putkesta muutamaan kertaan. Noita putkesta kääntymisiä, mitä viikonloppunakin harjoteltiin, pitää meidän kyllä treenata vielä paljon, niin helposti valuu pitkäksi. Lisäksi sitä kädestä palkkaamista, vaikka loppupalkka oiskin, jotta pysyy ohjauksessa. Twisti onnistu ihmeekseni jotenkin, vaikka ei olla sitä treenattu kun viime keväänä. Ei se siis mikään huippu ollu, mutta twisti kuitenkin. Samoi tiukka käännös (valssi) d:lla kohtuullinen. Putkiin irtos hyvin, mutta kovassa vauhdissa h -hypyn niisto vähän haasteellinen, meinas mennä pitkäksi. Ehkä ennen putkea ois voinu jo jarruttaa tai putken aikana käskeä nimeltä? Kepeille oli hyvä imu, eli kepit käskyllä jo ennen j -hyppyä irtos sinne sujuvasti.

Usko oli taas tosi kuuma, mutta olin kuitenkin tyytyväinen treeniin. Illan treeniin KASsilla en sitten ollutkaan enää tyytyväinen. Usko aivan järettömän kuuma ja kieltämättä oli itseltäkin vähän veto pois, ei oikein enää jaksanut keskittyä ainakaan niin kuumaan koiraan. Lisäksi kun treeneissä taas puomi, niin jouduttiin soveltamaan ja jotenkin tein vähän huitaisten, mikä ei tietenkään koskaan varsinkaan Uskon kohdalla toimi. No, onneksi saatiin vika harjotus, jossa tiukka valssi ja valssi kepeiltä, onnistumaan hyvin, niin ei ollut ihan turha reissu. Itekseen treenasin keppikulmia hihnassa (4 keppiä), muutamia ihmisnuolia ja ylösmenokontaktia keinulla takapalkalla.

Nyt ainakin muutaman päivän agitauko Uskon kanssa, sulatellaan näitä ja treenaillaan viikonloppuna ehkä jotain pientä toivottavasti rauhallisemmissa merkeissä.