Ilmeisesti karkeakarvaisen saksanseisojan kääntämisen perusopinnot alkaa olla pikku hiljaa hallussa, koska yllättävää kääntymistä on ollut viime aikoina havaittavissa. Mikä on tietysti tehnyt treenaamisesta erityisen kivaa. Torstaina AD:lla tehtiin 22 esteen rataa, joka meni ylläri sievästi! Ei puhtaasti, mutta kivasti kumminkin. Tänään KASsilla mukavaa pientä hyppy -putki -pätkää, jossa mm. vekitystä, takaaleikkausta, tiukkaa valssia, jaakotusta ja takaa kiertoa. Toisin sanoen just sellasta haltuunottoja sisältävää treeniä, mitä me tarvitaan. Takaaleikkaus edelleen meille se erityisen hankala, mutta saatiin onneksi hinkata niin kauan, että minäkin ehkä tajusin jotain   Jotenkin oon kyllä viime viikkoina nauttinut Uskon kanssa reenimisestä kovasti, liekö pallien poistolla kuitenkin ollu jotain vaikutusta? Ilman palleja on kätevämpi kääntyä?

Ahkun kanssa torstaina KASsilla agihumputtelua ja sunnuntaina tokoilua. Ahkun kanssa taasen tokoilu on kivaa ja saatiin kotiläksyksi ehkä Ahkun mielestä paras treeni ikinä, eli nakkien heittely koiran tassujen väliin kun itse kävelee taaksepäin (= säpäkkä pysähtyminen). Kyllä Ahku tykkää!

U:n kanssa muutamaan otteeseen ehitty reenata kontakteja ja ollaan mielestäni edistytty paljon palkattomuudessa, eli näkyvä palkka saatu aika hyvin häivytettyä pois. Nyt ois hyvä päästä kokeilemaan tätä asiaa ratatreeniin, ehkä ensiviikolla.