Ei käy taas tasan onnen lahjat kun eilen KASsin Ahkun trenivuorolla Ahku pääsi treenaamaan noin 10 min. ja Usko sitten puolestaan noin 45 min. Mutta sellasta se on elämä.

Hiljasta oli eilen hallilla lienee pääsiäisloman alkamisen vaikutuksesta, joten hyvin siis pääsi treenaamaan. Jännittäviä momentteja oli tosin hallin pihaan ja sieltä pois ajamisessa, suvi kun on yllättänyt totaalisesti ja loskaa/sohjoa ihan riittämiin. Mutta eipä onnaksi tarvinnu hinaajia havitella. 

Ahkun kanssa vaan taas kerran tehtiin mitä sattuu, ilman rimoja. Monesti valu nenä maahan, mutta sillon kun se tulee mukana niin on sitä kyllä taipusa ohjata. Helposti se lähtee takaakiertoihin tai välistävetoihin mukaan, vaikka ohjaukset varmaan enemmän kun mystisiä (kun tekee mitä mieleen juolahtaa ilman suunnitelmaa. Tosin mystisiä ne ohjaukset voi kyllä olla muutenkin ).  

Uskon kanssa alotettiin tietty jälleen kerran puomilla vaihdellen takapalkkaa ja koko puomia. Tällä kertaa myös yhden hypyn takaa, eli hieman vaikeustason nostoa, mikä olikin hyvä, eli onnistu. Taas välillä aivan hienoja kokonaissuoritteita ja sitten toisinaan koko pakka hajosi, eli myös loppukontaktin läpijuoksuja Ja usein loppukontakti jää vajaaksi (eli kaikki tassut kontaktilla, sama muuten keinulla), joten jälleen hinkattiin taas pelkkää lopetuspaikkaa myös. Saas nähdä millon multa vaan loppuu pinna tuon puomin kanssa, kun tää edistyminen on niin tuskasta.

Sitten reenailtiin vähän nollakulman hyppyjä, joita Hannu laitto meidät tiistaina treeneissä tekemään ja jotka silloin havaittiin surkeiksi (no eipä olla niitä kyllä reenittykään). Mutta namukipolla käyttää hienosti perää (hyvä kääntö hypyn aikana) ja sitten taas ilman kippoa hyppää hypyn melkeen suoraan ja Uskomaiseen tyyliin pitkälle ja kääntää vasta maassa. Myös Uskon kanssa tein erinäisiä takaakiertoja ja ne kyllä tuntu hyviltä. Lisäksi A:ta ja keinua ratapätkällä, A:lla valuu osittain aika alas ja keinulla siis jää usein liian ylös. HUOKAUS. Mutta ei enää kyllä pitkään aikaan yhtään läpijuoksua näillä ja palkat saatu häivytettyä pois, joten kai sitä täytyy siitäkin olla onnellinen. Usko oli taas eilen vaihteeksi mukavasti kuulolla ja tuli hyvin mukaan vekkeihin ja poispäinkääntöihin (esim. putken ansapään ohi vieminen), mutta vaikutti myös varmaan paljon se, että treenitilanne oli rauhallinen.

Uskon tiistain KASsin treeniessä oli teemana putkijarrutus melko haastavissa olosuhteissa, eli ansaputken päät melko lähellä suoraa putkea, joiden päistä olisi pitänyt saada hyvä käännös aikaan. Usko oli aivan korvaton mun sihinöille ja laukkasi vain sata lasissa korvat läpsyen aina edessä  siintävään putkeen, joten ei han putkeen mennyt se harjotus ei. Namukippo taas avuksi ja sillon hyviä käännöksiä, mutta ilman kippoa vauhdilla taas singahduksia putkeen... Täytyy muistaa taas Uskon kanssa vahvistella noita putkijarrutuksia omissa treeneissä.