Sellaista on luvassa tämä alkusyksy, kun päästään treeneihin aina silloin tällöin. Mutta ei auta, täytyy taas sitten talven tullen koittaa treenata ryhdikkäämmin

Eilen kuitenkin päästiin avaamaan Ahkunkin agisyksy ja koiruus oli selvästi todella mielissään, kun kerrankin sen kanssa lähdettiin liikkeelle kaksin treenikamat mukana. KASsin treenit siis ja harkkana seuraava:

Taipumus kiertää hyppyjä oli edelleen siellä, mutta yllättävänkin reippaasti Ahku pysyi mukana näinkin pitkän tauon jälkeen ja vieraassa ryhmässä. Muutamia hyppyjen kiretoja lukuunottamatta Ahkulta ihan kelpo suoritteita. Ahkun kanssa on kyllä niin mainiota kun ehtii tekemään kaikenlaista, vaikka se ei irtoakaan. Osa ehtimisen tunteesta varmaan tulee suoraan siitä, että Ahkun kanssa meno niin paljon rennompaa. Ehkä Uskonkin kanssa ehtisi paljon enemmän jos ei olisi aina heti niin stressissä ettei ehdi

Radan lisäksi treenasin itsenäisesti vähän pussia, ihan vaan muistin virkistykseksi (ei ongelmaa siinä) ja yksittäistä hyppyä (palkka hypyn takana). Tuollaisessakin tilanteessa A kerran rysäytti suoraan rimaan Eli jotain tossa hyppäämisessä on pahasti mätää (eikä se näytä kovin kauniilta). Mutta johtuuko tottumattomuudesta (treenin puute), jostain kivuista/jumeista/rakenteesta, jostain muusta? Täätä koitan selvitellä syksyn aikana.

Lisäksi mentiin vielä kepit-mutkaputki-kepit, jotka nekin meni yllättävän virkusti!

Sitten koiran vaihto ja Uskon kanssa AD:n treeneihin. Rata seuraava:

Toi 1-4 oli meillä kyllä NIIN hankala. Kääntö kakkoselta ihan kohtuullinen, mutta sitten jaakotus kolmosella oli ihan murheenkryyni. U meni niin livakasti tonne 18 putkeen ja mä joka kerta kannustin sitä menemään sinne vilkaisemalla ko. putken suuta Vihdoin sitten saatiin jaakotuskin menemään kun tsemppasin kovasti että katse pysyy A:lla/4 putkessa. Seuraava haaste sitten 11 hyppy, taas tiukka haltuunotto valssilla. Noi haltuunotot ois kyllä meillä edelleen intensiivitreenauksen paikka. Ehkä sitten loppuksystä täytyy ottaa käsittelyyn. A oli näkyvissä olevalla lelupalkalla, hyvin meni.

Tuon slalomin (16-17) Usko suoritti ilahduttavan mukavasti. Varsinkin toisella kierroksella meni niin hyvässä linjassa, ettei paljon ois voinu korjata. Kepeille menossa vähän häikkää mun ajotuksissa. Eka mentiin niin vauhdilla, ettei Usko taipunutkaan kolmannesta välistä vaan törmäs pöikittain. Sitten hidasti liikaa (jäin paljon taakse) ja Usko tulikin pois kolmannesta välistä. Sitten otos siltä väliltä ja toimi ok. Alotuksen haku oli joka kerta ok, mikä tietty hyvä. Keppejä treenattava paljon loppupalkalla, toinen tämän syksyn projekti (ja sama Ahkun kanssa).