...oli teemana eilisen AD:n treeneissä Uskon kanssa. Ensin harkattiin kaikki yhtäaikaa yhdellä hypyllä ihan vain suoraan lähettämistä koiraa hypylle, eli että lähtee hyppäämään vaikka ohjaaja paikallaan kauempana ja tulee sitten takaisin. Tää oli Uskolle aika helpon oloinen, lähti hyppyyn yllättävänkin kaukaa helposti. Ongelmana tässä oli hirveet ääniefektit, eli pikkasen kuumeni koiruus heti kättelyssä ja hirveellä haukulla mentiin. Koetin rauhoittaa tilannetta seurauttamisella, mikä auttoi ehkä hivenen *huoh*.

Sitten treenattiin ympyrän muotoista putki-hyppy -rataa, jossa tavoitteena oli se, että ohjaaja ohjaisi koiraa lähestulkoon ympyrän keskeltä. Oli vaikea malttaa itse pysyä siellä kaukana ja vaikea malttaa ohjata oikeaan suuntaan eikä edistää. Usko meni hyvin kun en ollut kauhean kaukana, mutta huomasi, että sille tuli uskon puutos kun yritin ohjata useammasta metristä. Ja mun varpaat kyllä tuppasi suuntamaan jo seuraavaa estettä kohden, eli tätä(kin) pitää jäädä miettimään. 

Itsenäisesti otettiin A n. 10-15 krt (hihnassa) ja kyllä oli selvästi muistikuva Uskolla tästä, eli pysähtyi joka kerta. Keinua otettiin myös, ei ihan niin hyvä kuin A, mutta mokiakaan ei tullut (hihna on hyvä jarru Silmänisku).

Lämpät ja jäähdyttelyt 30 min vetojuoksua. Venyttelyissä ei ihan niin rento kun viimeksi, hieman tuntui takajalkojen eteenvenytykset jäykiltä.

Tällä viikolla alkavat sitten KASsinkin treenit, eli taas huomenissa treenataan agia molempien otusten kanssa! Ahku on ainakin ollut niin into piukassa, että kiva päästää myös se treenaamaan. Ja eihän tuo Uskokaan varmasti hanttiin pane... Oltiin viikonloppu Hkissa hääreissulla ja koirat saivat olla hyvässä hoidossa (SUURkiitos hoitajille!!). Erityisesti Ahku vaikutti kovasti virkistyneen lomallaan, kun on taas lenkeillä heitellyt oksia tms. ilmaan, ihan kuin teki joskus pentuna Savukoskella Nauru. Usko oli hoidossa ollessaan ottanut niin tiukan sorsaseisonnan, että matka oli jatkunut vasta kun koira oli käyty nostaen kääntämässä toiseen suuntaan Kieli ulkona.