Koirat olivat viikonloppuna metsällä, Usko lähinnä hieman treenailemassa, mutta Ahku myös ihan tositoimissa Nauru. Yhden jänisajon Ahku sai aikaan (jopa tovi haukulla), mutta ajoi jussia tietysti väärään suuntaan... Kuinkas muuten Huuto. Eeron ja Ahkun ajoketjusta karkottui kuitenkin yksi rusakko passiinkin, joten voinee sanoa Ahkun toiminnan tällä kertaa myös tuottaneen saalista Silmänisku (tai ainakaan se ei täysin onnistunut sabotoimaan saaliin saantia...).Eiköhän tuo Ahku taas sen verran intoa tosta keikasta saanut, että viimeisetkin metsähallittavuuden rippeet hävisivät sen siliän tien. No, keräilemme niitä sitten kesän korvalla jälleen kasaan.

Tampereen serkku Urho pääsi viikonloppuna kovastikin hommiin ja sai monta ajoa ja työskenteli hienosti. Hyvä Urkki!! Urhon mainion toiminnan johdosta päätyi yksi ristiturvan rötkäle (elikkäs rusakko) meidänkin pakastimeen.

Tänään piti sitten heti päästä koiraladulle, kun keli oli taas hyvä. Usko veti Eeroa 2 kierrosta putkeen, toisella kiekalla alko vähän hyytyä, joten kestävyyttä pitää treenata. Uskolle tuli yksi ohitustilanne, josta suoriutui mallikkaasti vaikka joutui koukkaamaan metsän kautta ohitettavan päästessä singahtamaan ladulle. Tirppunen tikkasi myös alkujähmeyden jälkeen minkä kepeillään pääsi, oli mukavaa menoa Hymy. Lähdössä tirppu kiljui kuin vetokoirat ikään, joten ilmeisesti siitäkin on toisinaan ihan hauskaa vaan juosta täysiä.