Kahden tunnin reenisessio AD:lla Uskon kanssa ja kyllähän taas oli kivaa

Mentiin ei ehkä ihan 1 luokan tasosta 40 esteen rataa, pätkissä tosin. OIkein hyviä treenikohteita, kuten takaaleikkaukset ja nopeiden pätkien / tiukkojen käännösten rytmitykset. Radalla myös puomi, jonka otin eka pelkästään. Puomin ylösmeno radalla tänään ok, jippii! Kerran U putos puomin keskikohdalta kenttään. Omituista, mutta ei kai mitään traumoja (fyysisiä tai henkisiä) tullut.

Kolmessa kohtaa radalla takaaleikkaukset, jotka pienen hinkkauksen jälkeen paratuivat huomattavasti, kiitos hyvän koutsaajan. Ihmisnuoli ja putkijarrutus toimivat tänään suht. ok ja muutenkin Usko oli ehkä vähän väsähtäneen oloinen, joten tavallista helpommin ohjattavissa (ei ylikuumumista). Vireystilan hallinnan suhteen pitäs mun tehdä jotain, kunhan vaan keksin mitä. Mutta siis hyvä fiilis tästä päivästä.

Ja nyt on sitten Usko ilmotettu ekaan viralliseen kisastarttiin hyppärille, hui! Alkakoon siis psyykkaus turhaa jännitystä vastaan. Ja samalla toivominen, että mahdolliset tirpuset ei lentele kisakentän liepeillä, kun kyseessä ulkokisat eikä ennen strattia yhtään treeniä ulkona  Kaveri kun tällä hetkellä taas seisoo västäräkitkin...