Käytiin sunnuntain ratoksi koiraladulla heittämässä palauttavat hiihdot. Keli oli liukas, mutta ei ihan olleet koirat enää parhaassa iskussa (Uskokin ilmeisesti pahimmat energiansa purkanut Nellimiin). No, tulipa käytyä. Ainakin ohituksia harjoteltua, Uskon kanssa tuli muutama ohitus ja Ahkukin pääsi reteänä ohittamaan jonkun puudelin Cool.

Tokossa Usko oli aivan unelmakontaktissa ja vireessä, esim. paikallamakuu oli tosi mallikas (koko 3 min. ilman mitään välipalkkoja tms.). Usko ei yleisestikään piipannut koko treenin aikana vaan koitti vaan totella parhaansa mukaan. Toivottavasti tuo tila säilyy tiistain agitreeneihin. Ahku oli aika perusmoodilla, eli paikallamakuun piippasi (mutta pysyi kyllä hyvin 3 min. muutamalla välipalkkauksella), muuten toimi kohtuullisella intensiteetillä.

Treenattiin luoksepäästävyys, joka meni kaikki kolme ottoa hyvin, ei ees koskettaessa nostanut peffaansa (myös Uskolla tämä mainio), hyppy ja kaukoja. Hypyssä ja kaukoissa saatiin molemmille koirille samat ohjeet, eli kaukoja nyt takapalkalla ja hyppyä suurilla avuilla (mennään hypylle palkkaamaan seisomista) ja ILMAN käsiohjausta hypylle (vain suullinen komento). Erilisenä sitten treenattava 'seisonalle' viereen menoa (tämä ainakin Ahkulle tosi tosi vaikeaa). Hyppy siis meillä aivan alkutekijöissä, eli siinä puuhaa tulevaksi viikoksi (ja ehkä pidemmäksikin aikaa).