AD:n myöhäisillassa. Ensin katsottiin keppien tilannetta ja Mari antoi taas hyviä etenemisohjeita, eli nyt ensisijaisesti treeniin keppien haku kauempaa: hihnalla siis vienti niin, että koira oikein hinkuu ekaan väliin ja kepeille saadakseen palkan. Avustajan kanssa voitas jatkaa noita takaaleikkaus, vedätys yms. juttujen treenausta. Mari myös totesi Uskon pujiotteluasennon hieman yläpäiseksi, mutta sitä vaikeaa lähteä enää korjaamaan, kun se peruskoulutus kepeille tuli tehtyä paremman tiedon puutteessa vähän typerästi. Täytyy vaan toivoa, että noilla hihna-loppupalkka treeneillä edes hieman parantuisi. Urho teki hienosti erilaisia törkkäsyjä ja tyrkkäsyjä Kieli ulkona kepeillä (ns. pahoista kulmista vientejä kepeille), niitä pitää kans kokeilla kunhan saadaan tuo perushomma kuntoon.

Sylkkäreitä treenattiin kahdella pätkällä:

Oli meille tositosi hankalia, kun ei koko sylkkäriä oltu oikeestaan tehty. Pitää siis ensin kuivaharjotella ja ottaa vaikka yhdellä hypyllä. Hätiköin sen sylkkärin tekemisen kanssa ja peruuttelin liikaa. Lisäksi Usko ei meinannut eilen taas kääntyä kirveelläkään. Osittain tietty mun huonoa ohjausta, mutta nyt myös mukana Uskon 'poissaolevuutta', eli välillä ei tuntunut reagoivan mun ohjaukseen ollenkaan, *huokaus*. Syvä. Ei lähtenyt mukaan välistävetoon 2 hypyn jälkeen (tuohon ennen 3 siis se sylkkäri) vaan pamautti aina 3 hypyn väärästä suunnasta. No, ei sentään luiskahtanut kertaakaan houkutus A:lle.

A-E radalla B:tä ennen sylkkäri, valssi D:lle (tiukka) ja työntö (?) E:lle. Toi sylkkäri oli tosi vaikea. Saatiin ohjeeksi treenata ihan muutamilla hypyillä peruskääntöjä, eli tiukkoja valsseja lelu kädessä, jotta koira tajuaisi lähteä aina heti kääntymään siivekettä nuollen mun ollessa selin siivekkeeseen. Paljon taas siis LISÄÄ treenattavaa, eipähän ainakaan lopu kesken... Oikeastaan ainoa homma mitä tällä hetkellä osataan on se, että Usko hyppää yhden hypyn suoraan eteenpäin. Ja menee putken. Jippii. 1 1/2 vuoden työn tulos.

Usko oli aika haahuilumielentilassa, eli otti häiriötä muista, varasteli lähdöissä Huuto (se jos mikä ärsyttää) eikä ollut mitenkään keskittyneen oloinen. Ei ihan parhaat treenit siis. Viimiset AD treenit sitten parin viikon päästä (ensi viikko taukoa), miten tämä onkin voinut mennä näin nopeasti?