No niin saatiinhan me se hyllykin sitten korjattua talteen, harvinaisen ruma vaan Eli OKK:n kisoissa käytiin yksi hyppäri hilpasemassa. Keli lämmin ja aurinkoinen ja U jotenkin aivan flegmaattinen tapaus, ei ees yhtään alkanut huutelemaan vaikka sitä otin siinä ennen starttia sivulle. Eli periaatteessa kisapaikkakäytös just aivan mahtavaa, mutta tää flegmaattisuus näkyi sitten keskittymisessä. No, eipä ollut kyllä kuskillakaan ihan kaikki inkkarit kanootissa.

Aivan kentän laidassa suuri viekoitteleva puusto pikkulintuineen  ja tietysti tuuli kävi juuri sieltä suunnasta, jolloin starttia ootellessa jo U:n nokka kovasti sinne. Startissa sama homma jatkui, eli puiden tuijottelu. Sitten ihan ok alku, muutama hyppely, putkeen ja pituudelle, josta hypyn kautta käännös taas putkeen, niin koirapa vetäs putkesta ohi sinne puustolle! No eikun kampeamaan koiraa putkeen, mutta siinä kohtaa katos multa ajatus ja aloin ohjaamaan aivan hasardisti, josta seurauksena U suihkaisi väärässä kohtaa putken väärään päähän ja siitä se hylly. Myös toisessa kohtaa rataa U tuli  mun väärin ajotetun ja väärään paikkaan tehdyn valssin seurauksena hypystä ohi ja lähti haistelemaan maata ja samaan syssyyn meni vielä putkesta ohi.

Hyvää oli tokavikana olleen muurin takaaleikkaus, joka onnistui ihan ok (eli meidän on mahdollista suorittaa kohtuullisen onnistunut takaaleikkaus myös kisatilanteessa, jes!). Tuo putkien ohi meneminen ja varsinkin se jälkimmäinen oli aika outo ja hyvin epätyypillinen. Taitaa olla koira henkisesti hieman väsyksissä. Onneksi muutamien viikkojen päästä (tai no oikeastaan juhannuksen jälkeen) koittaa vähän lomaa ainakin agista ja muutenkin pääsee otukset maalle rentoutumaan.

Njoo. Tää viikko on jotenkin vastustanut hommassa kuin hommassa, joten ensi viikolla uudella tsempillä sitten!