AD:n tiistaiagi on tältä viikolta siirtynyt perjantaille, mutta päästiin KASsin ryhmään Uskon kanssa treenamaan.

Itsenäisesti otettiin keinua muutama, keppialotuksia suht kaukaa neljällä kepillä, muutama pussi (ei ookaan aikoihin otettu) ja vähän pimeätä mutkaputkikulmaa.

Rataharkka oli seuraava:

1239732645_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uskalsin päästää A:n vapaana ja hyvin pysähty, jee!! Kolmoshypyllä otettiin vähän vastakkaiseen (liikkeen aikana) ja nelosen kohdalla vähän peruuttaen putkeen. Seiskan pimeän putken Usko haki hyvin ja nyt jo käänty suoraan putkelta kepeille, ei enää putken suuntaisesti, kuten vielä tuossa taannoin teki. Kiva huomata tällasia pieniä edistymisiä. Keppejä ei menty, vaan lopetetiin tohon putkeen. Aikas mukavia otteita Uskolta tänään. Tuo 3-4 hyppy ei ihan paras mahdollinen, mutta ei mikään mahdoton sekään. Hyvä Usko! Mietin etukäteen, että mitenhän on pojalla keskittymisen laita kun ehkä lomaväsymys painaa käpälää, mutta hienosti teki hommia ja keskitty, hyvä vire oli päällä.

Lämppä- ja jäähdyttelylenkeillä havaittiin, että se on hiihtokausi nyt Oulussakin ohi, onneksi tuli tuossa viikonloppuna edes vähän hiihdeltyä. Löydettiin Uskon kanssa hallin läheltä myös yksi suuri menehtynyt rotta, yöks.