Käytiin Ahkulaisen kassa tokottamassa ja agiliidoissa.

Tokossa taas treenattiin noutoa, ei uutta sillä rintamalla. Jatkan samaa rataa harjottelua ja katsotaan tepsiikö. Olen varautunut pitkäänkin treeniaikaan :)
Lisäksi treenailtiin vähän niitä näitä. Ei ehkä paras tokovire mulla tänään kun niin kiiruksella piti lähteä treeneihin pitkän päivän päälle.

Agissa meillä ei ollutkaan ohjattuja treenejä ja vain yksi koirakko meidän lisäksi paikalla, joten saatiin rauhassa treenailla mitä lystättiin. Lystäsin treenata puomia ja keinua, keppejä, putkea (taas niitä 'väärältä' puolelta menoja) ja kahdella vierekkäisellä hypyllä kaikenlaista; pakkovalssia, välistävetoa, takaa menoa, kasia jne. jne.  Kontaktit meni kohtuu hyvin, taas muutama edistys (jossa en ollut kärppänä hihnan kanssa), mutta niissäkin kyllä pysähtyi, ei vain 2-2 asentoon. Kepeissä Ahku ei osaa kyllä hakea aloitusta jos en sitä sille erikseen näytä, kokeilin huvikseen osaisko jos vaan lähetän sen kauempaa kepeille. No en oo kyllä sitä Ahkulle opettanutkaan. Hauskaa sinänsä tuossa epäonnistuneessa kokeilussa oli se, että kun lähti pujottelemaan (oisko ollut kolmannesta välistä) niin sitten kyllä pujotteli ihan vauhdikkasti loppuun vaikka mä edelleenkin seisoin siellä jossain kaukana takana. Eli periaatteessa ei välttämättä vaadi mun olemista siinä vieressä. Kunhan vaan saisin sen hakemaan oikean alotuksen itsenäisesti, niin avot. Pikku juttu enää ;) Kyllähän me se alotuksen haku vielä joskus opetellaan...

Putkeen irtosi jo huomattavasti paremmin kuin aiemmin (miltä puolelta vaan) ja nyt kokeilin myös putkeen lähetystä niin, että itse jönötin paikallani. Toimi! Aiemminhan ei mennyt putkeen jos mun liike yhtään lopahti ennen kun A oli jo kunnolla putkessa. Hypyillä Ahku taipu aika kivasti kaikkiin ohjauksiin, Uskoon verrattuna se on kyllä niin pikkunäppärä ja sitä on huomattavasti helpompi ohjata pienillä kaarroksilla. Mitä Ahkulle pitäs hypyllä opettaa niin takaa kierto, sitä ei kyllä oivaltanut kun kokeiltiin.   

Lopuksi vielä hölkkäiltiin 30 min.

Oli kyllä kiva kerta vaihteeksi treenailla ihan rauhassa ilman vilinää ja huisketta!