Siinä tiistai-illan (yön) treenien aihe AD:lla Uskon kanssa. Ensin yhdellä hypyllä. Usko ei meinannutkaan ampua auoraan vaan kääntyi hyvin heti ekasta yrityksestä lähtien. Ja molemmin puolin, ehkä jopa vielä vähän paremmin vasemmalle. Että semmoinen päivä sillä sitten. Meinasi kyllä taas tuon ekan treenin aikana kuumua, mutta lopetin mölinän alkaessa toiminnan ja seurautin, mikä auttoi. Tätä taktiikkaa aion jatkaa, kun näyttäs toimivan. 

Toisena treeninä tiukka valssi kolmannelle hypylle (ja jatko putkeen), minkä Usko suoritti myös mallikkaasti kunhan tein jarrutuksen tarpeeksi selkeesti (kääntyminen koiraa kohti). Ei siis mitään huitasuja kannata tehdä vaan ihan kunnolliset, rauhalliset, keskittyneet ohjaukset. Mistä se kiireen tuntu aina tuleekin mun päähän?

Kolmantena harkkana sitten neljällä hypyllä tiukat valssikäännökset joka hypyn jälkeen. Tämäkin treeni meni yllättävän hyvin, joten Uskolla oli hyvä ilta. Usko on kyllä edistynyt tosi paljon näissä valsseihin mukaan tuloissa kun muistelen meidän aiempaa lähes kaoottista tilannetta, jolloin en saanut sitä kääntymään mihinkään. Toisaalta olen ehkä itse oppinut näyttämään sille ohjauksia edes hitusen aikaisemmin, jolloin sillä on jotain mahdollisuuksia reagoida niihin. Niin tai näin niin kiva juttu, valoa tunneli päässä aina välillä Hymy. Muutenkin Usko käyttäyty hyvin, oli kontaktissa, ei rettelöinyt eikä karannut omille radoille. Treenasin itekseni myös hypyn eessä paikassa olemista, josta ei koskaan jatkettu hypylle vaan kävin palkkamassa paikkaan ja lopuksi iso palkka lelulla. Nämä treenit kyllä varmasti jeesais tuohon varastelutaipumukseen kun niitä vaan muistaa tehdä.

Lopuksi vielä yksittäisenä kepit ja puomi. Eka Usko ei hahmottanut keppejä ollenkaan (en tiedä, oisko valkosella värilläkin osuutta asiaan?), mutta kun tajusi niin meni ihan ok. Otin hihnassa ja loppupalkalla. Puomi myös ihan ok. Näiden suhteen olen vaan ihan turhautunut, saadaanko me näitä IKINÄ valmiiksi? Kun treenataan niin vähän ja harvoin. Ja se puomin ylösmenokin pitäs vielä opettaa erikseen... Mun kisatavote keväälle 2009 oli AIVAN liian optimistinen, nyt ajattelen lähinnä syksyä 2010. Aikasintaan. Jos sillonkaan. Blääh. Tahtoo oman kentän jolla treenata! Tai edes sen ylösmenoa jäljittelevän apuvälineen.

Alku ja loppulämpät vetojuoksua n. 30 min.