AD:lla Uskon kanssa torstaina. Kovin jo pimenevässä ja vähän sateisessakin illassa viimeiset ulkotreenit tälle vuodelle. Usko oli jo ollut useamman tunnin sorsamettällä ennen treenejä ja tössinyt siellä kaikkea omituista, joten odotukset ei olleet kovin korkealla.

Tehtiin rataa kahdessa pätkässä (tai me oikeastaan useammassa, kun palkkasin kontakteille kupilla). Mittakaava ja esteiden suunnatkin taitaa olla miten sattuu, mutta ehkä etäisesti jotain tuonne päin oli reeni.

1250889082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka tehtiin puomille saakka (tai meillä eka stoppi A:lla ja siitä sitten). 5 muuri-6 hyppy ihan hirveen laaja, mutta muuten ok. Jatkopätkällä tein vekin ennen 10 hyppyä ja takaaleikkasin 11 hypyn, se ihan ok. Kepit meni häneksi kun U vahtasi vain Mikkoa jolla oli namukuppi (lähti kesken keppien pois). Kun loppupalkka kepeille, niin ei ongelmaa. Keinua (19) pelkäsin että menee lennoksi, mutta menikin hyvin Nauru. 21 muuri oli huono, vaikka omasta mielestäni ihan asiallisesti ohjasin tiukkaa valssia. No, näitä tiukkoja pitää taas treenata ja treenata ja treenata... Menee aina niin pitkäksi. Ennen 23 vekki, joka ei kauheen sujuva multa, mutta sain kuitenkin koiran käännettyä loppusuoralle.

Kontaktit oli taas namukupolla hyvät, joten Mikko kehotti siirtymään seuraavaan vaiheeseen, ei palkka ei ookaan näkyvissä vaan tulee vasta kun koira on pysähtynyt. Lisäksi saatiin kehotus siirtyä kontakteilla lelupalkkaan, koska on Uskolle kiihottavampi. Näin siis tehdään.

Paljon mukavampi treeni kun viikko takaperin, tosin tais olla aikalailla helpompikin.