Tehtiin aamutreenissä.

5x A, meni hyvin (on tällä hetkellä paras kontakti), n. 10x puomin loppu ja n. 10x koko puomi (muutama luiskahdus, jolloi Usko käy heti maahan, on kai sisäistänyt, että maahan meno ratkaisee aina kaikki virheet Päättämätön). Keinua n. 10x eka yhden ja sitten kahden hypyn kautta, aika etinen asento (kuten puomillakin), mutta sinänsä hyvin pysähtyy. A:lla on selvästi kaikkein paras vauhti, tulee ihan täysiä loppuun asti. Puomilla ja keinulla meinaa vähän himmata. Kai ovat Uskolle aika hankalia, kun sitten helposti taas valahtaa yli jos tulee vauhdilla.

Kepeillä taas vedätystä, koira n. 3 m. kepeistä suorassa linjassa ja pidensin lähetysmatkaa koko ajan. Nyt onnistui lopulta niin, että olin molemmilla puolilla n. 30 cm keppien jälkeen lähettämässä. Ens keralla otetaan hypyltä vedätystä. Lisäksi vähän tiukkoja valsseja kahdella hypyllä. Täytyy melkeen käytännössä pysäyttää koira, jotta tulee oikeesti tiukat käännökset, sen verra pitkää loikkaa meinaa väkisinkin tulla. Nää vaatii siis vielä lukemattomia työtunteja.

Ahkun kanssa vaan vähän tehtiin mitä sattuu, jottei pääse koko agi unohtumaan. Alku- ja lopulämppä puoli tuntia vetojuoksua (Ahku vapaana). 

Nyt onkin sitten viikonlopun treenitauko mulla, kun koirat lähtivät Eeron kanssa Mikkeliin metsälle ja treenaamaan (tai Ahkulainen taitaa mennä ihan vain sukulaisiin vierailulle, Usko pääsee treenaamaan).