Iisin kanssa elämä on yllätyksiä täynnä.

Kotona ja kylässä:

Kaveri keksii koko ajan jotain pientä. Milloin rapisee leipäpussi, milloin vauvan lelut on kannettu häkkiin. Pöydiltä varastelua harrastetaan, eikä siitä hemmetti soikoon jäädä koskaan rysän päältä kiinni... Hankittiin kyläilyjä varten kevythäkki. Iisi tuli ulos sieltä viidessä minuutissa. Kotona sisälle pissailu on jo oikeastaan loppunut. Mutta kylässä mahtaa olla vielä niin neutraalin hajuiset lattiat, että pissata pitää tämän tästä.

Metsässä:

Ollaan nyt kahtena päivänä tehty yhtä pitkä lenkki samoissa maastoissa Iisin ja Uskon kanssa. Ensimmäisenä päivänä Iisi järjestelin tilanteet kolmelle fasaanille parantaen suoritustaan joka kerralla. Usko ei järjestänyt minulle mitään. Toisena päivänä Iisi järjesteli tilanteet pyylle ja teerelle. Usko ei järjestänyt minulle mitään.

Tänään onkin sitten tulikoe. Olin eilen pelkästään Uskon kanssa metsässä, löysimme viisi metsoa ja yhden teeren ja Usko järjesteli minulle kolme hyvää tilannetta, mutta viimeinen silaus jäi taas puuttumaan. (Eikä ollut nyt minusta kiinni!) Menen tänään Iisin kanssa samoihin maastoihin ja ajattelin tehdä samanmoisen lenkin ja katsoa, järjesteleekö Iisi sen viimeisenkin silauksen, vaan onko tämä kaikki vaan luuloa ja sattumaa!