Illalla Allilla, Uskolla ja Ahkulla riitti taas monenmoisia touhuja.

Kuka kulkee pihalla?
2088126.jpg


Alli uudelleenmuotoilee vichy -pulloa (malli olikin jotenkin elähtänyt) Ahkun toimiessa laadunvalvojana.
2088106.jpg

Kyllä me ollaan oikein älykkäitä. Vai miten se oli?
2088158.jpg


Tänään tehtiin koirille uudet jäljet, Ahkulle vähän pidempi ihmisjälki ja Uskolle lyhempi verijälki (verikin kun oli sulanut). Vanhenivat noin puoli tuntia. Ahku ei edelleenkään hoksannut nostaa jälkeä polulta, mutta metsän puolelta kyllä. Veti muutamat loivat mutkat suoriksi, mutta palasi jäljelle lähes saman tien, oikomalla jonkun 40 cm tosin. Paineli menemään myös ohi purkista, joka ei ollut ihan jäljellä vaan sen vieressä kuusen siimeksessä. Kun jarruttelin niin palasi takas ja löysi sitten purkin. Ei voi siis laittaa purkkia kun jäljelle. Ahku se kyllä tykkää näistä hommista!

Ahkun kanssa käytiin vielä katsastamassa meidän "treenisuon" tilanne ja jäässähän se! Pakko oli siis siellä vielä vähän tokoilla. Yksi yli 3 min. paikallamakuu (piippasi lähes koko ajan), seurausta, muutama vauhtiluoksetulo ja muutama liikkeestä seisominen. Seurautin kääntyen koko ajan oikealle ja jeesasi kyllä huomattavasti siihen, että perusasennosta tuli suorempi pysähdyttäessä. Ilmeisesti siis seuraamisen asentokin on näin suorempi (bongasin tän vinkin yhdestä treeniblogista). Täytynee yrittää tämän taktiikan toimivuutta asennon avautumisen torjunnassa.

Usko pääsi siis verijäljelle ja oli kovin hämmentynyt, että mikä tämä homma oikein on. Jäljesti hitaasti vaanimalla, oikein tarkasti pisara pisaralta :D Hyvä juttu. Ettei hökälehtinyt. Nyt siis Uskonkin kanssa päästy alkuun, eiköhän se nopeasti hoksaa mistä on kyse.