Ahkukin pääsi vihdoin avaamaan kevään treenikauden! Nyt on Uskon ja Ahkun harkat peräkkäin torstaisin, mikä ei lämppäämisten kannalta ole suotuisin vaihtoehto, mutta muuten ihan hyvä. Ryhmät ovat suunnilleen saman tasoiset, joten olen alustavasti suunnitellut treenaavani Uskoa ensin. Katsellaan miten homma etenee, tarvittaessa voi koiria vaihtaa lennosta, kun ovat kuitenkin molemmat mukaa ja molemmat lämmittelen ennen ekoja treenejä.

Tänään treenasin siis Uskon kanssa ensin. Ohjelmassa oli sellainen 'katselmus' -tyyppinen rata, jotta kouluttaja saisi kuvaa ryhmän koirista ja ohjaajista. Ensin hyppy-rengas-puomi -suora, oikeelle mutkaputkeen, ympyrässä kaksi hyppyä josta takas puomille, vasemmalle hyppy, vasemmalle A, pimeässä kulmassa putkeen josta vas. vaakataso hyppy ja lähes suoraan pituus, putki ja hyppy (ja joku radanpiirto-ohjelma, ilmainen ja helppo ois kiva Hymy).

Uskon kanssa otin kontaktit hihnassa ja ihmeen hyvin sain pysähtymään tai kääntymään hypyn ja renkaan jälkeen hihnan kytkemistä varten. Ei ois onnistunut entisellä uskolla. Kaikki kontaktit meni hyvin ilman hihnajarrua. Muutenkin meni mukavasti, vauhtia oli mutta myös seurasi ohjausta. Itsekseen otettiin kepit, joissa eka yrittämällä ei ihan muistunut mieleen, mutta sitten kyllä. Kouluttajan mielestä pää hieman ylhäällä ja liike saisi olla uivempaa, toivotaan että korjaantuu tässä tänä vuonna. 

Ahkun kanssa sama rata ja Ahkusta löytyikin potkua ihan tarpeeksi, eli pinkoi innolla koko radan eikä meinannutkaan jäädä jumittamaan, jee!! Ahkun kanssa mentiin ihan normisti koko pätkä, kun en jaksa sen kanssa noita kontakteja jännittää vaikka syytä ehkä olisi. Huippua kun vauhti ja ilo tuntuu nyt löytyneen, vaikka pitkästä aikaa treenit ja vieraat koirat läsnä. Ahkulla kepit meni suht ok, samaa 'yläpäisyyttä' kun Uskolla tosin.

Loppulämppänä vielä 30 min. vetojuoksua, intoa juosta piisasi tänään kaikilla.